El Cerdanyola FC buscarà els tres punts a Els Canyars

El primer equip del Cerdanyola FC  visitarà el proper diumenge, 1 desembre, Els Canyars en el partit corresponent a la jornada quinze. El conjunt vallesà, tretzè amb 18 punt, encadena quatre jornades consecutives sumant amb un balanç de tres empats i una victòria. Davant tindrà la Unió Esportiva Castelldefels catorzena amb disset punts que ve de superar el Figueres a domicili. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Sergi Carrero Romera.

Toni Carrillo es mostra decidit a continuar amb la bona dinàmica: “Intentarem guanyar perquè després  tindrem l’aturada i els tres punts del Reus, que ens col·locarien en una posició més amunt d’on estem”. Tot i les baixes que tindrà el conjunt verd, Carrillo es mostra amb confiança: “Tenim una plantilla extensa per poder treure un onze competitiu i sumar a Castellfedels”. El míster verd també analitza el conjunt entrenat per Miki Carrillo: “És un rival que ve de guanyar. És veritat que el Castelldefels ha encaixat molts gols en aquesta primer fase de Lliga, però la setmana passada va deixar porteria a zero. És un equip que treballa molt les transicions, que surt molt bé a la contra, amb jugadors ràpids a dalt, per tant és perillós”.

En l’apartat de baixes trobem Manu Martín, Briones, Alberto, Nils Puchades i Pau Lòpez, per lesió, i Uri Escabrós i Ruben per sanció.

UE Castelldefels – Cerdanyola FC

1-12-2019 | 12h |