Repartiment de punts entre Cerdanyola i Horta

Cerdanyola FC 2 – 2 UAT Horta

El Cerdanyola ha sumat un punt a Fontetes davant l’Horta en un duel amb gols i bon futbol.

El partit ha començat amb una jugada desafortunada, quan David López rematava en pròpia porteria un córner servit per Joan Vives i establia el 0-1. Als verds els ha costat reaccionar però en el 15′, Pitu ha estavellat la pilota a la creueta després d’una bona jugada de Roger. Pitu novament en el 25′ generava perill amb un xut des de la frontal que sortia fora. Amb el pas dels minuts, els homes de Toni Carrillo s’han fet amb el domini del joc i trobarien el premi poc abans del descans. Amb una jugada assajada, Pau López obria en banda i Cano ha assistit a Roger que empatava des de l’interior de l’àrea. Amb la igualtat al marcador arribàvem al descans.

A la represa, Vives ha posat a prova els reflexos de Gerard que ha desviat amb encert el xut. Sosa també ha gaudit d’una gran ocasió amb un fort xut, però Yamandú ha evitat el gol. En el 57′, David López ha rematat amb el cap una centrada de Pau López, que ha sortit fora. Més clar seria el xut de Dani Martí que ha salvat Yamandú amb els peus. Fins que en el 73′, Cano ha donat la volta al marcador resolent un contraatac portat Pitu. Els barcelonins han acusat el gol però Mateo avisava amb una falta llunyana que sortia fora. I en 84′, Barrera ha aprofitat una pena màxima per tornar la igualada en l’electrònic. Amb l’empat final, el Cerdanyola encadena la quarta jornada consecutiva puntuant i visitarà la setmana vinent el camp del Castelldefels.

#3div5 #Somhiverds💚