El Cerdanyola rep l’Horta pensant en escalar posicions

El primer equip del Cerdanyola FC rebrà el proper diumenge, 24 de novembre, la visita de la Unió Atlètica d’Horta en el partit corresponent a la jornada 14. El conjunt vallesà, tretzè amb 17 punts, ha trobat la regularitat en el joc i en els resultats que buscava Toni Carrillo, i intentarà seguir amb aquesta dinàmica a Fontetes. Els verds encadenen tres jornades sumant i mostrant una gran solidesa defensiva, encaixant tres gols en els darrers cinc partits. Davant tindrà un Horta, vuitè amb 21 punts, que buscarà retrobar-se amb la victòria després de dues derrotes. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Héctor Robas Bondia.

Com a novetat més destacable, diumenge podríem veure el debut de l’última incorporació verda, Pablo Javier Servetti, davanter uruguaià de 23 anys, procedent del San Juan Atletic Montcada, que ha signat amb el Cerdanyola fins el 30 de juny del 2022. El jugador ha estat presentat oficialment aquesta tarda a Fontetes.

Toni Carrillo es mostra optimista amb el rendiment que està oferint l’equip i espera que segueixi en la línia ascendent: “volem seguir fent bé les coses i per això és important guanyar diumenge. Si ens fem forts a casa, els punts que estem treien fora són encara més bons”. Respecte l’última incorporació, Carrillo explica que “Servetti és un davanter golejador, que ens ha de donar més presència en atac. Tenim una bona nòmina de davanters i amb ell encara serem millors”. Del duel de diumenge, avisa que “l’Horta és un equip que porta dos anys fent les coses ben fetes. Té molt de mèrit el que està fent i és dels rivals més complicats de la categoria”.

En l’apartat de baixes trobem a Manu Martín, Nils Puchades i Alberto.

Cerdanyola FC – U At. Horta

24-11-2019 | 12h | Mpal. de Fontetes