Victòria contra el líder

Cerdanyola FC 6 – 3 AE BELLSPORT

No començava bé el partit per als verds davant l’invicte Bellsport.

Moltes imprecisions que generaven clares contres visitants, desbaratades per un immens Pol Carmona, fins que en una d’elles posaven el 0-1 al marcador.
Aquest gol va provocar la reacció local, però el partit va entrar en una anada i tornada que va comportar l’empat local (Pedro Serra), i la immediata resposta del líder, que feia el 1-2, marcador amb el qual es va arribar a la mitja part.

La segona meitat va ser una altra història. Els verds sortien endollats i mantenien concentració que els va portar a superar el seu rival amb un contundent parcial (5-1).
Toti (2), GuilleDani Alonso i el segon en el compte de Pedro Serra, certificaven la gran segona part del Cerdanyola FC, que aconseguia, a més de tombar el líder i sumar tres punts molt importants, donar una gran imatge davant els seus aficionats, que una vegada més van omplir el PEM Guiera i van empènyer a l’equip cap a la victòria.