Repartiment de punts a Les Grases contra el Santfeliuenc FC

Santfeliuenc FC 0 – Cerdanyola FC 0

El Cerdanyola ha sumat un punt treballat contra el Santfeliuenc a Les Grases en un partit intens i de poques ocasions. El migcampisme ha predominat en uns primers 20 minuts sense dominador clar. Llavors els homes de Toni Carrillo han fet un pas endavant i han buscat el gol amb més insistència. La més clara la tinguda Cano amb xut potent escorat al pal que Jaime ha desviat a córner. Ruben també ho provaria des de la distància en el 32′ amb una canonada que ha sortit fregant el pal. Un minut després, Nils Puchades no podia aprofitar un rebuig dins l’àrea i xutava massa creuat. Amb el marcador inicial arribàvem al descans.
La segona part ha seguit una dinàmica semblant a la primera, intensitat en els dos equips però amb grans dificultats per generar perill a les àrees. En el 62′, Roger ha tingut la millor ocasió després d’una internada a l’àrea amb una rematada que Jaime ha refusat. Per la seva part, Alfonso ha servit una falta llunyana que ha sortit molt desviada. En el tram final, el Cerdanyola ha fet més que els locals per sumat els tres punts amb un xut de Cano i una falta servida per Pitu que han sortit per sobre del travesser, però el marcador no es mouria. Al final, un nou empat a domicili i el Cerdanyola que encadena el tercer partit puntuant.
FITXA TÈCNICA
Santfeliuenc FC: Jaime, Joserra, Gerard, Juanjo, Romo, Collado, Jota, Tena, Otger, Gibert i Alfonso.
Cerdanyola FC: Marc Briones, David López, Uri Escabrós, Pau, Rubén, Cano (Javi López, 87′), Roger, Sosa (Pitu, 77′), Dani Martí, Alex Torres i Nils Puchades.
Àrbitre: Carballo Vàzquez ha amonestat a Joserra, Jota i Germán.