Invictes a la vuitena jornada

UD VILADENCANS 3 – 6 CERDANYOLA FC

El primer equip femení del CFC aconsegueix uns valuosos tres punts en el camp del Viladecans, que permeten que continuï per segona jornada consecutiva líder de la primera divisió catalana amb 24 punts, igualats a la classificació per l’equip d’Andorra, l’ENFA.

Una primera part dominada per l’equip Verd i Blanc amb un clar control de la pilota i amb moltes ocasions de gol, de les quals tres vam acabar dins la porteria del Viladecans . Al minut 4 del partit Carla Bartolomé avança a l’equip amb un gol de rematada després d’un corner. Al minut 18 en un llançament de falta magistral i al 35 amb una rematada de cap després d’un corner, Mònica Brañas signa el 0-3 per l’equip Vallesà.

Segona part en la qual per la claredat del marcador, es dóna sortida al camp a jugadores que havien tingut menys minuts de joc. En el minut 51 i 56 les locals, aconsegueixen retallar la diferencia fent dos gols aprofitant la relaxació i dues errades importants del Cerdanyola que fins aquest moment es veia dominador del partit. L´equip reacciona i al minut 71 Rubia posa el 2-4. Poc dura la tranquil·litat a l’equip Verd i blanc que quatre minuts més tard encaixa un altre gol, 3-4. L’equip lluny de posar-se nerviós, es fica la roba de treball i quatre minuts més tard un altre cop Mònica aconsegueix sumar un tercer gol en el compte personal, aquesta vegada de penal posant el 3-5 signant un fantàstic HAT TRICK. A les acaballes del partit al minut 93, en temps de descompte Clara Baldó aconsegueix el 3-6 definitiu.

Ara toca pensar en el pròxim partit a casa contra el Gimnàstic de Manresa i continuar amb aquesta ratxa tan positiva.