El Cerdanyola no dóna opció al filial del Palma

CERDANYOLA FC 6 – 1 ETB CALVIÀ PALMA FUTSAL

Un gran Cerdanyola torna a guanyar, aquest cop a casa, en un partit on ha estat molt superior al rival de principi a final.

Els verd-i-blancs venien amb la moral pujada després de guanyar a Manresa, i sortien al partit amb ganes de sumar 3 punts a casa, cosa que no feien des de la primera jornada. Així doncs, el Cerdanyola dominava el partit i no obria marcador fins el minut 8, quan Pedro aprofitava una bona jugada col·lectiva i una gran assistència de Toti, que començava a ser protagonista del partit (1-0). Poc després, el mateix Toti asisstia a Guille per batre Yusi sota les cames i fer el 0-2. Abans d’arribar al descans, els de Pau Machado han tingut moltes oportunitats per endur-se un marcador molt més favorable a la mitja part, però finalment l’avantatge al descans eren només de dos gols.

A la represa, el Cerdanyola continuava amb el domini absolut i aquest cop sí que aconseguiria aprofitar les seves ocasions. Primer Toti, un gran gol de servei de cantonada de Gordillo, i després Dani, en una altra assistència de Gordillo, que també completava un gran partit (4-0). Al bon estat ofensiu de l’equip, se sumava la gran defensa que estaven fent tots, cosa que aplaudia constantment Machado. Pom Carmona tornava a fer un molt bon partit sota pals. Biel entrava per Pol, quan els visitants es posaven amb porter jugador, i el jove meta local aprofitava els minuts amb aturades de mèrit per agafar confiança. Els balears feien el 4-1 de porter jugador, però al minut següent, els verds sentenciaven amb un altre gran gol de Toti que enviava el seu xut creuat a l’escaire (5-1). Al final, Ortega feia el 6-1 de camp a camp per tancar marcador.

Un dels millors partits de l’equip que, com asseguren entrenadors i jugadors, el treball setmana està començant a donar els seus fruits en forma de resultats. La setmana vinent el Cerdanyola visita la sempre complicada pista del Ripollet en un derbi molt interessant.

FITXA DEL PARTIT:

CERDANYOLA FC (6): Pol (P), Gordillo, Toti (2), Javi i Dani (1) – cinc inicial – Biel (P), Guille (1), Pedro (1), Ortega (1), Mesquita, Albert i Álex.

ETB CALVIÀ PALMA FUTSAL (1): Yusi (P), Eusema, Joaki, Martín i Luis – cinc inicial – Carlos, Leal, Pedro, Adri, Álvaro, Sergi i Alemany (1).