Presentació del Club 2019/2020, una gran festa verd i blanca

Aquest any, les instal·lacions de Bòbila i Pinetons, on tot va començar fa 13 anys, s’han omplert dels colors del club: ver I blanc.

En una jornada festiva i en família s’ha celebrat la presentació oficial dels 69 equips que formen part del Cerdanyola FC.

Una matí amb sorpreses. El club ha presenta enguany una nova secció de futbol inclusiu, un equip de persones amb capacitats diverses que competiran a la lliga Excellence defensant els colors verd i blancs.

Felipe López, president del club, El Doctor Joaquim Serrahima, director de la Fundació Creativa Catalònia han signat l’acord per la incorporació d’aquest joves com a jugadors i jugadores del club amb la presencia de L’alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carlos Cordón i el Regidor d’esports, Oscar Pons.

A les 12 en punt ha començat la presentació, on les famílies i amics i amigues han pogut gaudir de la desfilada dels quasi 1000 jugadors i jugadores que formen part de les cinc seccions del Cerdanyola FC.

I per finalitzar, hem viscut un moment molt especial quan els jugadors i jugadores  del Cerdanyola Catalònia FC han sigut presentats oficialment.

Per finalitzar i després de la foto de família, s’ha disputat un partit de futbol inclusiu amb dos equips formats pels jugadors i jugadores del Catalònia, membres del primer equip femení, masculí, futbol sala, juvenil A i amateur B.

Un fi de festa molt especial per un dia per recordar.

Gràcies a tothom per venir!

#ElNostreFuturDepènDeTu