Sisena victòria consecutiva del Cerdanyola FC i liderat

SOLSONA CF 0 – 3 CERDANYOLA FC

Les de Toni Pascual es van imposar per 0-3 al Solsona CF i es mantenen una setmana més invictes. Els gols de Núria Ortega, Noemí Poyato i Gemma Calero permeten al conjunt verd acabar la jornada líder. El Cerdanyola FC continúa amb la seva ratxa de victòries i, amb l’aconseguida en la passada jornada a Solsona, sumen sis triomfs de forma consecutiva. Aquesta vegada, van haver de vèncer al Solsona CF, un equip que arribava a la jornada 6 amb només 3 punts i 3 gols a favor.

El partit va començar amb clar domini visitant, ja que eren les verdes les que tenien el control de la pilota i la que més buscaven insistentment la porteria defensada per Tate Yin. El gol va arribar al primer quart d’hora de joc quan les verdes van aprofitar una jugada de contracop en la que Mònica Brañas va assistir a Núria Ortega i aquesta, després de superar en velocitat a la seva marca, es va plantar tota sola davant la porteria local i va batre per sota a Tate Yin. Amb aquest gol, el Cerdanyola es col·locava al davant del marcador i la capitana sumava així el seu vuitè gol en lliga. L’aventatge en el lluminós no va relaxar a les vallesanes i van seguir dominant el joc ofensiu. Fins en tres ocasions van poder marcar de nou. La primera, va ser un xut d’Andrea Granados al minut 35, que va enviar a corner la portera local. La segona, un xut desviat d’Andrea Rodríguez al 40. L’última, va ser Mònica Brañas, que va fer un xut llunyà que va marxar fregant el pal a l’ultima jugada del primer temps. Per part del Solsona, no va haver cap tir destacat, ja que les seves internades a l’àrea van ser escasses. Amb el marcador ajustat de 0-1, s’arribava al descans.

A la represa, Toni Pascual va moure la banqueta i va donar entrada a Gemma Calero en el lloc d’Andrea Rodríguez. El domini de les verdes no va baixar i va seguir amb el seu setge a la porteria del conjunt blau. En els primers minuts de joc, les de Toni Pascual van tenir numeroses ocasions per fer el segon gol, però el poc encert evitava que arribés. Després de molt insistir, el gol va arribar al minut 72 quan Noemí Poyato, que sortia desde la banqueta, va rematar de cap a l’interior de l’àrea petita una centrada desde la banda esquerra de Clara Baldó. Aquest gol va engrescar encara molt més al Sarda i el seu atac no va baixar.

Això va fer que el tercer gol caigués aviat. Al minut 81, Gemma Calero va rebre una passada en profunditat de Mònica Brañas, es va plantar tota sola davant de Tate Yin i, després de regatejar-la, va marcar a plaer el 0-3 en el marcador. El domini verd era clar i les locals no trobaven la manera de generar jugades d’àtac. Finalment, l’àrbitre va xiular el final del partit que va confirmar la sisena victòria de la temporada i, gràcies a altres resultats de la jornada, el Cerdanyola FC finalitza la jornada 6 com a líder la categoria.

El proper partit de les verdes serà diumenge que ve a les 12 del matí a Bobila contra el Sitges, cuer de la categoria.

FITXA DEL PARTIT

Solsona CF (0): Tate Yin; Laura Murcia (Nona Rovira 46’), Marina Torra, Aina Pla, Claudia Pérez; Esther Haro, Judit Colillas (Gemma Mujal 46’), Cristina Teyada; Marta Bajona, Lara Garcia, Laura Esteve.

Cerdanyola FC (3): Segu; Sheila Criado (Mel 84’), Melania Bermúdez (Rubia 72’), Michi, Clara Baldó; Cosy, Carla Bartolomé, Mònica Brañas; Andrea Granados (Noemí Poyato 63’), Andrea Rodríguez (Gemma Calero 46’), Núria Ortega.

Gols: 0-1 Núria Ortega (15’), 0-2 Noemí Poyato (76’), 0-3 Gemma Calero (81’)

Amonestacions: Xavier Ratera (26’), Pere Colillas (dues grogues al 27’) i Esther Haro (61’), pel Solsona CF. Cap pel Cerdanyola FC.