El Cerdanyola no suma a Figueres

UE Figueres: 2 – 1 Cerdanyola FC

El Cerdanyola no ha pogut sumar a la seva visita a Vilatenim en un partit igualat en el joc i que s’ha decantat en una pena màxima. Roger ha protagonitzat la primera arribada amb un xut llunyà que ha sortit fora. Uri també buscava porteria amb una rematada de cap a la sortida d’un córner servit per Pau López. Però en la primera arribada dels locals ha arribat el gol mitjançant una canonada de Bora. El gol no ha canviat la dinàmica del partit que ha continuat sense un dominador clar. Roger en el 24′ i Nils Puchades en el 36′ han buscat sense sort l’empat. Poc abans del descans, Duba ha posat a prova Briones que ha evitat el segon dels locals amb una gran mà.

La segona part ha tingut menys intensitat i les ocasions s’han fet esperar. Briones tornava a intervenir aquest cop per desviar el gol d’Ussman. Tot semblava canviar en el 71′ amb el penal per mans de Tarrenchs que li ha costat l’expulsió per segona groga. Cano ha transformat la pena màxima però cinc minuts després un penal, aquest cop a l’àrea del Cerdanyola, servia perquè Ussman fes el segon pels locals. En els últims minuts els homes de Toni Carrillo s’han bolcat a la porteria d’Embela, però no han pogut restablir la igualada.

El Cerdanyola disputarà la propera jornada al camp del Vilafranca, divendres 1 de novembre.

Fitxa tècnica

UE Figueres: Embela, Pol Tarrenchs, Joel, Ayala, Gabri, Marc, Duba, Bora, Pol Blau, Modest i Ivan.
Cerdanyola FC: Marc Briones, Manso, David López, Uri Escabrós, Pau López, Ruben, Javi López, Roger, Sosa, Alberto i Nils.
Àrbitre: Bernat Pedrol Vozmediano ha amonestat a Pol Tarrenchs (2) pels locals i Pau López, Rubén, Javi López, Alberto i Pitu.
Gols: 1-0 Bora, 19′; 1-1 Cano (p), 71′; 2-1 Ussman (1), 76′