El Cerdanyola assalta el Pujolet amb una victòria sobre la botzina

MANRESA FS 3 – 4 CERDANYOLA FC

L’equip de Pau Machado aconsegueix, per fi, una victòria després de patir quatre derrotes consecutives, en un partit molt igualat fins als instants finals. El partit s’ha decidit amb un gol de Pedro Serra a falta de 5 segons per acabar el partit.

Els verd-i-blancs sabien de la necessitat de sortir de la dinàmica negativa dels anteriors resultats i volien posar fi des d’aquesta mateixa jornada, tot i saber que es trobarien en una pista molt complicada davant d’un dels rivals capdals i favorits de la categoria, el Manresa FS, que malgrat tot, tampoc ha començat gaire bé la temporada i just han canviat l’entrenador. Així doncs, des del primer minut es veia un Cerdanyola que anva a pel matx amb moltes oportunitats que no acabava de materialitzar. En canvi, el Manresa sí aprofitava una arribada amb un gol d’Asís de servei de cantonada al minut 3 (1-0). Però tot i així, els verd-i-blancs seguien picant pedra per obrir marcador quant abans millor i Gordillo ho aconseguia al minut 8 per empatar l’encontre. Els de Pau Machado feien mèrits per marxar amb avantatge al marcador abans d’arribar al descans però el l’electrònic no es mouria (1-1).

A la segona part, el Manresa sortia més fort encara i el Cerdanyola patia, però Pedro feia el 1-2 després d’una gran jugada col·lectiva que acabava al fons de la porteria d’Aleix al falta de 12 minuts. El Cerdanyola s’avançava per primer cop en el marcador i el Manresa reaccionava ràpidament, amb un gol desafortunat en pròpia porteria d’Àlex López (2-2). Els verds continuaven amb la idea d’anar a per la victòria i el Manresa feia un penal a falta de 7 minuts, però Gordillo no aconseguia batre a Aleix aquest cop. Poc després, el Cerdanyola ja estava en bonus i Toti de doble penal no fallava per posar el 2-3 a falta de 5 minuts. Tindria un altre doble penal Toti poc després, però aquest cop l’aturaria Aleix. El Manresa no havia dit l’última i amb porter jugador marcava el 3-3 a falta de 15 segons. Quan el partit ja semblava vist per sentència, Pau Machado demanava temps mort per tenir una última jugada amb joc de 5, i li sortiria bé ja que Pedro Serra culminaria la victòria del Cerdanyola gairebé sobre la botzina amb el 3-4 final.

Eufòria verda en un partit molt disputat, en un pavelló ple de gom a gom, i en una pista on costa molt puntuar. Ara el Cerdanyola s’ha de fer fort a casa per continuar amb aquesta dinàmica de sumar punts.

FITXA DEL PARTIT:

MANRESA FS (3): Aleix (P), Lavado (1), Santa, Josan i Asís (1) – cinc inicial – Arnau (P), Eric, Nil, Aarón, Pep Costa, Gerard i Ambrós.

CERDANYOLA FC (4): Pol (P), Javi, Gordillo (1), Toti (1) i Dani – cinc inicial – Fran (P), Álex, Pedro (2), Mesquita, Ortega, Albert i Guille.