El Cerdanyola FC busca continuar sumant a domicili

El primer equip del Cerdanyola FC visitarà el proper diumenge, 27 d’octubre, l’Estadi de la Unió Esportiva Figueres en el partit corresponent a la jornada 10. Els verds, onzens classificats amb 12 punts buscaran donar continuïtat a la bona imatge donada a Fontetes la passada setmana, quan el conjunt entrenat per Toni Carrillo va golejar al Vilassar de Mar. Davant tindrà un conjunt gironí, setzè amb vuit punts, que ha iniciat la temporada de manera irregular i que necessita sumar per allunar-se de la zona calenta de la taula. El partit començarà a les 16:30h i serà arbitrat per Bernat Pedrol Vozmediano.

Toni Carrillo destaca la importància del triomf contra el Vilassar de Mar: ·”Ens feia falta una victòria així on tornéssim a guanyar, deixéssim la porteria a zero i suméssim dos partits sense perdre. El futbol és un estat d’ànim. A vegades volem intentar donar-li una explicació a les coses que possiblement no hi hagi. Contra el Vilassar no va ser el partit que més ocasions vam generar, però aquí vam marcar quatre gols i en altres cap. És qüestió de ratxes i hem de seguir en aquesta línia”. “La idea de joc continua sent la mateixa. I si generes el gol acaba arribant”, afegeix.

Respecte el Figueres, Carrillo explica que “És un equip perillós encara que no estigui en el seu millor moment. Aquest camp i aquest equip és un clàssic a la categoria i només amb el nom ja impera respecte. Ha canviat molt la seva plantilla respecte la temporada passada i això fa que costi arrancar. Però té equip per estar més amunt del que està actualment”.

En l’apartat de baixes trobem Manu Martín i Marc Hervías.

UE Figueres – Cerdanyola FC
27-10-2019 | 16:30h |