El femení guanya i continua invicte

CERDANYOLA FC 2 – 1 PARDINYES B

Les de Toni Pascual sumen la cinquena victòria consecutiva en lliga davant el Pardinyes B.

Els gols d’Andrea Granados i Andrea Rodríguez permeten a les verdes mantenir-se invictes en un partit molt travat.

El Cerdanyola FC no aixeca el peu de l’accelerador i continua sumant victòries al seu caseller. En la jornada d’ahir, ho va fer a la Bobila davant el Pardinyes B, equip que arribava en la vuitena posició de lliga i que no va posar les coses fàcils a les jugadores de Toni Pascual. Com a dada curiosa, les verdes van jugar el partit amb mitges de color rosa, en honor al dia internacional contra el càncer de mama.

L’inici del partit va començar amb domini local, ja que era el Cerdanyola el que buscava la porteria de Castells insistentment. El gol no trigaria a arribar i va ser Andrea Granados l’encarregada d’inaugurar el marcador després de rebre una passada des de la banda esquerra de Clara Baldó i superar per alt a la portera visitant. D’aquesta manera, s’estrenaria en lliga la davantera verda i les posaria per davant. Els següents minuts serien de domini de les de Toni Pascual, fins al punt que el Pardinyes no acabava d’arribar a porteria. De fet, el Cerdanyola hauria pogut ampliar la diferència si un corner botat per Granados i rematat de cap per Mònica Brañas a l’àrea petita hagués entrat al minut 31. En la següent jugada, Núria Ortega enviaria fora una pilota centrada des de l’esquerra. A partir de llavors, les visitants començarien a tenir les ocasions més clares, sobretot a pilota aturada. Al minut 35, Alexia Carbonell hauria pogut fer l’empat si el seu tir des del córner hagués acabat en gol olímpic. El domini passava a ser visitant i van posar a prova a Segu fins a tres vegades més abans d’arribar al descans. Amb l’1-0 s’arribava al final dels primers 45 minuts.

A la represa, les visitants començarien el segon temps tal com van acabar el primer. La primera jugada va obligar a Segu a aturar un xut d’Ona Llordella. Malgrat això, les verdes van tornar a endollar-se amb un xut de Mònica Brañas des de lluny que va marxar desviat. A partir del minut 55, Toni Pascual va començar a moure la banqueta i va donar entrada a Rodri en el lloc de Gemma Calero. I aquesta decisió seria clau, ja que al minut 66, quan més ho necessitava el

Cerdanyola, Rodri remataria des de la línia de gol una centrada de Clara Baldó des de l’esquerra i va permetre a les verdes posar distància en el marcador amb el 2-0. Amb aquest resultat, el Cerdanyola respirava més tranquil i deixava tocat anímicament al Pardinyes B. Els instants finals, estarien marcats per un arbitratge molt permissiu amb les entrades de les lleidatanes, cosa que no va agradar a la banqueta local. També es veuria a les vallesanes més relaxades i això va permetre a les visitants marcar el 2-1 quan faltaven dos minuts pel final. Un gol polèmic de Cristina Tortella, ja que es trobava en fora de joc. Això va motivar-les i als instants finals, des de la pilota aturada van buscar l’empat. Finalment, el partit va acabar amb 2-1 per les verdes.

Amb aquesta victòria, el Cerdanyola FC se situa en segona posició amb 15 punts de 15 possibles. El pròxim partit serà diumenge 27 d’octubre a Solsona, per jugar contra el CF Solsona.

FITXA DEL PARTIT:

Cerdanyola FC (2): SeguSheila (Mel 73), MichiBarbero (Bermúdez 65), Clara Baldó; Cosy, Carla Bartolomé, Mònica Brañas; Andrea Granados (Rubia 73), Gemma Calero (Rodri 55), Núria Ortega (Noemí Poyato 73).

Pardinyes B (1): Castells; Lavi, Marian, Claudia, Andrea; Alba, Puig, AlexiaAna (Maria Bea 46), Pilar (Cristina 50), Ona.

Gols: 1-0 Andrea Granados (11), 2-0 Andrea Rodríguez (66), 2-1 Cristina (88).

Amonestacions: Cosy (69), pel Cerdanyola i Lavi (14), Cristina (50) i Puig (58), pel Pardinyes B.