El Cerdanyola torna a caure a Sabadell

CE ESCOLA PIA 3 – 2 CERDANYOLA FC

L’equip de Pau Machado pateix la quarta derrota consecutiva en un inici de temporada on els verds encara no donen amb la tecla.

Un altre partit que el Cerdanyola començava el partit rebent gol d’hora ja que al minut 2 Pepe Font feia el 1-0. I no només això, sinó que al minut 9 el mateix Pepe Font posava el 2-0 la marcador. De nou, el Cerdanyola es veia per darrere en el marcador i per tant amb l’obligació de reaccionar per intentar remuntar el matx. La reacció arribava i, primer Pedro al minut 14, i després Toti de falta, els verds feien efectiva la reacció empatant el partit per arribar al descans amb el 2-2 al marcador.

A la represa, s’esperava un Cerdanyola amb bona dinàmica per intentar portar la iniciativa del partit però no va ser aixi, i la Pia a falta de 11 minuts feia el 3-2 amb un gol de Carles Comadran. Es vivia un partit molt intens, i els locals volien el quart per encaminar el partit, i els de Machado volien tornar a empatat el matx. Però ni la insistència dels locals ni el porter jugador dels verds va fer que es mogués finalment el marcador de 3-2 a Sabadell.

Nova derrota verd-i-blanca que no acaba de sentir-se còmode i treure punts en una lliga que s’està mostrant molt dura i competitiva.

FITXA DEL PARTIT:

CE ESCOLA PIA (3): Santi (P), Jordi Sardá (C), Pepe Font (2), Pagès i Santi Sardà – cinc inicial – Josep Maria (P), Carles Comadran (1), Pove, Torras, Aleix, Pol i Genís.

CERDANYOLA FC (2): Pol (P), Pedro (1), Toti (1), Javi i Mesquita – cinc inicial – Biel (P), Fran (P), Guerrero, Ortega, Guille, Dani i Albert.