El Cerdanyola goleja al Vilassar de Mar a Fontetes

Cerdanyola FC 4 – Vilassar de Mar 0

El Cerdanyola s’ha retrobat amb la victòria davant el Vilassar de Mar en un partit on ha demostrat  màxima efectivitat en atac i seguretat defensiva. Els maresmencs han pressionat en els primers compassos del duel fins que el 7′ Roger ha engaltat un xut ras i col·locat per obrir el marcador. El gol ha donat ales als verds que en el 22′ posaven a prova a Monti amb una canonada de Nils Puchades. A la mitja hora de joc, Nils es treia una centrada mil·limetrada des de banda esquerra que Roger enviava al fons de la xarxa amb el cap. Els visitants Cano i Ali han intentat retallar diferències al marcador però Marc Briones ha allunyat el perill amb seguretat. I instants abans de xiular del descans, Nils Puchades ha protagonitzat una internada a l’àrea que ha resolt amb un xut creuat. Amb el 3-0 arribàvem al descans.
A la represa, Bacari ha sorprès amb una rematada al travesser. Però novament serien els verds els que trobarien porteria. Aquest cop era Pau López que aprofitava una pilota que li queia a la frontal per col·locar l’esfèrica dins la porteria rival amb un xut escorat al pal. Un 4-0 que sentenciava el partit i donava un premi merescut als homes de Toni Carrillo. Amb la victòria a Fontetes els vallesans se situen a mitja taula amb 12 punts.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Marc Briones , Manso, Uri, David López, Pau (Wilber, 67′), Rubén, Javi López (Ferran Vera, 80′), Roger, Sosa, Alberto (Dani Martí, 85′) i Nils Puchades.
Vilassar de Mar: Monti, Varese, Canelada, Fran, Borges, Edu Domingo, Pluvins, Mendo, Cano, Bacari i Ali.
Gols: 1-0 Roger, 7′; 2-0 Roger, 30′; 3-0 Nils Puchades, 45′; 4-0 Pau López, 61′.
Àrbitre: Morros Monge ha amonestat a Uri Escabrós, Pau López, Roger i Alberto del Cerdanyola, i Varese, Mendo, Cano, Teje i Sofi del Vilassar de Mar.