El Cerdanyola busca reafirmar la seva millora davant el Vilassar de Mar

El primer equip del Cerdanyola FC rebrà el proper diumenge, 20 d’octubre, la visita de la Unió Esportiva Vilassar de Mar en el partit corresponent a la jornada 9. El conjunt de Toni Carrillo, tretzè amb 9 punts, va oferir una bona imatge l’últim partit al camp del Granollers i buscarà reafirmar la millora a Fontetes. Davant tindrà un equip també necessitat de sumar els tres punts. Els homes entrenats per Alberto Aybar, només han aconseguit una victòria en el que portem de lliga. També és cert que és l’equip que més cops a empat, amb un total de 5 igualades. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Salvador Morros Monge.

Toni Carrillo senyala les millores que va oferir l’equip la darrera jornada i espera que tinguin continuïtat: “Vam donar una bona imatge, generant més joc i ocasions, però ens va faltar agressivitat defensiva. Seguim treballant per millorar i necessitem tornar a guanyar per reforçar la confiança”. Respecte el Vilassar de Mar, Carrillo explica que “és un equip que competeix molt bé, que acaba de pujar però que té jugadors amb experiència a tercera divisió. Ha empatat molt i això vol dir que perd pocs partits. Haurem d’oferir la nostra millor versió per guanyar a un rival així”.

En l’apartat de baixes trobem Marc Hervías lesionat, i Carlos Cano sancionat per acumulació de targetes. Pitu tornarà a la convocatòria un cop recuperat de la lesió.

Cerdanyola FC – UE Vilassar de Mar

20-10-2019 | 12h | Mpal. de Fontetes