Victòria per la mínima del Cerdanyola FC a Martorell

MARTORELL 0 – 1 CERDANYOLA FC

Un gol de Gemma Calero al minut 30 de joc permet a les de Toni Pascual seguir una setmana més invicta. Amb aquesta victòria, sumen 12 punts i es mantenen a la part alta de la taula.

El Cerdanyola FC continua de dolç en aquest inici de lliga i segueix comptant els partits en victòries. En la jornada passada, van vèncer al Martorell CF, un equip que arribava en la novena posició amb 3 punts a la taula.

El partit va començar amb els dos equips tantejant el terreny. Als primers 20 minuts de joc, no va haver cap xut a porteria i la pilota es movia sobretot al mig camp. La possessió era per les vallesanes i va ser al minut 24 quan van tenir la primera gran ocasió del partit. Clara Baldó es va plantar tota sola davant Irene Melero, portera local, i va fer en xut creuat a l’esquerre, però aquest acabaria estabellant-se al pal. Això va engrescar a les verdes i, 6 minuts més tard, Mònica Brañas va assistir a Gemma Calero, que desde la banda esquerre i després de deixar enrere a la seva marca, va inaugurar el marcador amb un xut potent a Melero. A partir de llavors, les verdes van controlar els instants finals del primer temps i van mostrar-se molt superiors, fins al punt que el Martorell no va fer cap a xut a porta en els primers 45 minuts. Amb el 0-1, s’arribava al descans.

A la represa, el domini continuaria sent per les vallesanes, però amb menys encert de cara a porteria. Les locals es van veure obligades a fer un pas endavant, però no va ser fins al minut 70 que es va veure la faceta atacant de les blanquivermelles. Un xut d’Alexandra Martín va ser aturat per Segu al 72. Vista la necessitat del Martorell per empatar, les arribades a porteria van ser constants, sobretot a pilota aturada. A les acaballes del partit, una pilota centrada desde la banda esquerre va ser rematada per Núria Bonastre pero va marxar alt. El patiment va acabar amb el xiulet final de l’àrbitre que va confirmar la quarta victòria consecutiva de les de Toni Pascual en lliga.

Amb aquest triomf, el Cerdanyola FC es situa en tercera posición, empatat a 12 amb les altres dues líders de la categoría, Levante-Las Planas B i Andorra. La propera jornada tornaran a Bobila per enfrontar-se a Pardinyes B.

Fitxa técnica:

Martorell (0): Irene Melero, Alba Aranda, Judit Martos, Silvia Berbel, Bea Pérez, Alexandra Martín (Arantxa Ferrer 55’), Georgia Sampietro, Cristina Gómez (Clara Gay 48’), Xenia Izquierdo (Núria Bonastre 60’), Meritxell Reyes, Marta Moragas.

Cerdanyola FC (1): Segu; Sheila Criado, Michi, Andrea Barbero, Clara Baldó; Cosy, Mònica Brañas, Melania Bermúdez (Rodri 68’); Gemma Calero, Noemí Poyato (Rubia 57’), Nuria Ortega.

Gols: 0-1 Gemma Calero (30’)

Amonestacions: Jaime Cañedo (72’), pel Martorell. Cap pel Cerdanyola FC.