El Pallejà supera al Cerdanyola

CERDANYOLA FC 4 – 9 FS PALLEJÀ

L’equip de Pau Machado torna a caure, aquest cop amb una diferència al marcador excessiva pel que s’ha vist al parquet.

A la primera part, els de Diego Blanco han sortit millor i ben aviat han marcat el primer, obra de Rusi al primer minut (0-1). Però el Cerdanyola reaccionava amb un bon gol de Toti (1-1) poc després. Moltes ocasions per ambdos equips que han acabat afavorint als visitants que han marxat fins al 1-3, marcador amb el qual s’arribava al descans.

A la represa, en canvi, el Cerdanyola sortia millor i marcava Pedro el 2-3 amb una bona assistència de Toti. I poc després, el mateix Toti feia l’empat a 3 amb un gran xut que batia Acha. Quan millor estava el Cerdanyola, Guerrero semblava que havia avançat als verd-i-blancs però els àrbitres van considerar que la pilota no havia traspassat la línia. A més, el mateix Guerrero era expulsat per doble amonestació i el Pallejà aprofitava la superioritat a pista per fer el 3-4 i tornar a avançar-se. Però els locals encara no havian dit la seva i després d’una bona jugada colectiva arribava el 4-4 d’Ortega a falta de 10 minuts. Tot i això, el Pallejà només necessitava 5 segons per reaccionar amb un gol de Rusi que feia molt mal als de Machado (4-5). La insistència del Cerdanyola no tenia premi i el Pallejà aprofitava pilotes llargues i contraatacs per fer dos gols més i gairebé tancar el partit (4-7). A partir d’aquí, el Cerdanyola sortia amb porter jugador i el Pallejà aprofaprofitava per fer dos gols més i tancar el partit amb el 4-9 definitiu, un marcador que no reflectia la realitat del partit.

Nova derrota del Cerdanyola, aquest cop a casa, en un partit que ha hagut de remar a contracorrent des de bon començament davant un rival efectiu en atac.

FITXA DEL PARTIT:

CERDANYOLA FC (4): Fran (P), Javi (C), Ortega (1), Toti (2) i Mesquita – cinc inicial – Pol (C), Pedro (1), Guerrero, Jorge, Albert, Dani i Guille.

FS PALLEJÀ (9): Acha (P), Rusi (4), Guille (1), Ramón (1) i Manuel – cinc inicial – Álex (P), Héctor (1), Pol (1), Sergio (1), Alejandro, Josep, Luar i Edgar.