1 de novembre: presentació dels equips Cerdanyola Futbol Club

L’esperada presentació de tots els equips del Cerdanyola Futbol Club serà, el proper divendres 1 de novembre

Save the date! Desa’t la data! Apúntate la fecha!

Un dia especial. La desfilada dels gairebé 1000 jugadors i jugadores del club sempre és un dia de nervis i emoció, sobretot pels més petits i les famílies. Enguany, i aprofitant que divendres 1 de novembre és festiu, el club celebrarà la presentació oficial a les instal.lacions de Bòbila a les 12:00h.

Tots els jugadors i jugadores estan convocats a les 10:45h.

Tots els integrants del CFC participaran a l’acte: des dels patufets i jugadors de l’Escola UAB, fins als jugadors de futbol 7 i 11, futbol sala, jugadores del femení, veterans i primers equips de cadascuna de les seccions.

#ElNostreFuturDepènDeTu