Empat a Granollers en un duel trepidant

EC Granollers 2 – Cerdanyola FC 2

El Cerdanyola ha sumat un valuós empat en un partit competit fins l’últim minut. Els homes de Toni Carrillo han sortit amb molta intensitat des del xiulet inicial i trobarien el premi als 5 minuts de joc, quan Àlex Torres enviava al fons de la xarxa un córner servit per Pau López. No trigava a reaccionar el conjunt local que establia l’empat quan Ñito no perdonava una passada de la mort d’Àlex Castillo. El ritme del partit no disminuïa amb el pas dels minuts i Roger ha buscat el segon amb un xut des de fora de l’àrea que rebutjava Sergio Fernández. Víctor Garcia posava la rèplica amb un cop de cap a la sortida d’un córner. Amb la igualada a l’electrònic s’ha arribat al descans.
A la represa, el Cerdanyola ha colpejat primer. Una jugada col·lectiva l’ha finalitzada Nils Puchades amb una canonada imparable. Però novament Ñito empatava, aquest cop amb una rematada d’esquena. Els dos equips han buscat el gol. Els locals Albert Ruiz i Àlex Castillo han obligat a intervenir a  Manu Martín, i pels verds seria Cano qui posava a prova a Sergio Fernández. La més clara del tram final la protagonitzada Víctor Morales amb una falta a la frontal que ha salvat Manu Martín amb una mà providencial. Amb el punt sumat, el Cerdanyola es situa tretzè amb 9 punts.

Fitxa tècnica:

EC Granollers: Sergio Fernández, Martí Serra, Eloi Zamorano, Guillem Pujol, Ñito, Víctor García, Damián, Obispo, Pau Dabra, Víctor Morales, Alex Castillo i Sergi Besonies

Cerdanyola FC: Manu Martín, Manso, Uri, Pau, Rubén, Carlos Cano, Roger, Sosa, Alex Torres, Alberto i Nils Puchades.

Gols: 0-1 Àlex Torres, 5′; 1-1 Ñito, 11′; 1-2 Nils Puchades, 48′; 2-2 Ñito, 55′.