A Granollers a trencar la ratxa

El primer equip del Cerdanyola FC  visitarà el proper diumenge, 13 d’octubre, el Municipal del Carrer Girona en el partit corresponent a la jornada vuit. El conjunt vallesà, catorzè amb vuit punts, necessita retrobar-se amb la victòria després de dos empats i tres derrotes per escalar posicions i tornar una dinàmica positiva de resultats. Davant tindrà l’Esport Club Granollers, vuitè amb 11 punts que ve de perdre per la mínima al camp de UE Figueres. El partit començarà a les 17h i serà arbitrat per Carlos Rodriguez Enrique.

Toni Carrillo es mostra conscient de la importància de sumar un bon resultat davant el Granollers per trencar la dinàmica: “Hem de donar la nostra millor versió si volem treure alguna cosa positiva del partit de diumenge. Sabem que un bon resultat ens donaria més confiança pequè tornes a ser el que ets. El futbol són resultats”. Per fer-ho caldrà millorar l’aspecte ofensiu, ja que “ens costa generar ocasions en els partits. Això no vol dir que no es treballi. La gent ha de saber a què juguem i l’hem de ficar. Sinó apliquem el que entrenem durant la setmana és difícil fer gols. El futbol és dominar les àrees i nosaltres ara mateix no dominem cap a dues a diferència de les primeres jornades”. Per últim, Carrillo analitza el Granollers: “un equip molt ordenat que encara no ha perdut a casa aquesta temporada. És un conjunt competitiu com hem vist en els últims anys”.

En l’apartat de baixes trobem Marc Hervías i Pitu lesionats.

EC Granollers – Cerdanyola FC

13-10-2019 | 17h |