Tercera victòria consecutiva del Cerdanyola FC a la lliga davant l’AEM Lleida C (3-0)

Cerdanyola FC 3 – AEM Lleida 0

Les de Toni Pascual segueixen invictes en lliga després d’imposar-se per 3-0 a l’AEM Lleida C i segueixen a la part alta de la taula
Un hat trick de Núria Ortega en 12 minuts van ser suficients per vencer a les lleidatanes i col·locar a la capitana segona en la taula de golejadores.

El Cerdanyola FC continua sumant de tres en tres a la lliga després d’imposar-se 3-0 a l’AEM Lleida C, un equip que arribava a Bobila sent el màxim golejador de la lliga amb 11 dianes en 2 partits i també amb ple de punts a la classificació.

El partit va començar amb un guió semblant al que es va poder veure en el primer partit de lliga contra el Món Femení Terrassa B. Les verdes van buscar ràpidament la portería rival, sobretot desde la banda dreta. El gol no trigaria en arribar, ja que al minut 5 de joc el Cerdanyola obriria el marcador després que Gemma robés la pilota a Helena Sánchez en zona defensiva, la pasés a Nuria Ortega i aquesta, amb una vaselina desde fora de l’àrea, va batre a Xènia. El segon gol no trigaria en arribar. Tres minuts després, una falta servida per Cosy a l’àrea la va rematar Nuria amb el cap per tornar a perforar la portería visitant. Era el 2-0 en el minut 8. La festa no acabaria aquí, ja que quatre minuts més tard, la capitana verda completaria el seu hat trick després de regatejar a dos rivals i batre per sota les cames a Xènia. D’aquesta manera, s’arribava al 3-0 en el marcador abans del quart d’hora de joc. A partir de llavors, les ocasions van disminuir i el Cerdanyola es va dedicar a mantenir la pilota al mig camp. L’AEM no va ser capaç de posar en perill a Segu en tot el primer temps i això va permetre a les locals marxar al descans amb 3-0 en el marcador.

A la represa, les visitants van sortir més endollades que les verdes i van buscar insistenment el gol que les permetés ficar-se en el partit. Un xut de Claudia Saura al minut 50 va marxar alt. Amb aquest xut, les jugadores de blau arribaven per primer cop a porteria. A partir de llavors, no es va veure gaire joc per part de les locals i el més destacat del segon temps va ser l’ambient hòstil que va haver a la grada per part de l’afició visitant. Tot i aquest fet, les locals no van baixar la guàrdia i van administrar bé la aventatge en el marcador fins al final per acabar emportant-se els 3 punts amb el 3-0 del marcador.

Amb aquest resultat, les de Toni Pascual sumen 9 punts de 9 possibles i es situen en la tercera posició, empatades amb Levante-Las Planas B i Andorra, també invictes a la lliga. El proper rival será el Martorell CF, partit que es disputarà dissabte 12 a les 18h al CEM Torrent de Llops de Martorell.

Fitxa técnica
Cerdanyola FC (3): Segu; Mel, Michi, Andrea Barbero (Sheila 66’), Clara Baldó; Cosy, Carla Bartolomé, Melania Bermúdez; Noemí Poyato (Rodri 60’), Gemma Calero, Núria Ortega.
AEM Lleida C (0): Xènia Segura; Irune Vela (Alba Grau 35’), Helena Sánchez, Marta Tio, Blanca Sabaté (Mar Bosch 35’); Anaïs Luque, Cristina Español, Maria Artacho, Laia Ojeda; Ainhoa Torres (Julia Ciurana 57’), Claudia Saura.
Gols: 1-0 Núria Ortega (5’), 2-0 Núria Ortega (8’), 3-0 Núria Ortega (12’)
Amonestacions: Andrea Barbero (23’), pel Cerdanyola, i Xènia Segura (12’) i José Salmerón (69’), pel AEM Lleida C