Guanyar per trencar la dinàmica

El primer equip del Cerdanyola FC rebrà el proper diumenge, 6 de octubre, la visita del Terrassa FC en el partit corresponent a la jornada 7. Els homes de Toni Carrillo, que sumen dos empats i dues derrotes en els últims quatre partits que els han situat en l’onzena posició, buscaran tornar al camí de les victòries. Davant tindrà el conjunt egarenc que arriba a Fontetes setè amb 11 punts, després de superar per 2-1 al Figueres. El partit començarà a les 18h i serà arbitrat per Xavier Ariño Jimenez.

Toni Carrillo es mostra dolgut pel resultat excessiu contra l’Europa i amb confiança de guanyar contra el Terrassa: “Ha estat una setmana d’entrenaments amb molta exigència i més després del partit contra l’Europa. No s’han de tornar a repetir situacions com les de l’altre dia. Generem ocasions però no les transformem. A més, els errors individuals ens van penalitzar molt. La millor forma d’obligar aquest partit és guanyant diumenge”. Respecte el Terrassa, Carrillo explica que: “És un dels equips més forts de la categoria, que ha fitxat bons jugadors. Però vingui qui vingui estem dolguts de l’última derrota i això ens ha d’esperonar per sumar els tres punts”. Per últim, remarca la importància de no deixar escapar punts de Fontetes: “Jugant a casa no es poden perdre punts. La lliga va començar molt bé i si guanyem diumenge tornarem a la bona línia. És un partit molt important però cal donar un cop sobre la taula”.

En l’apartat de baixes trobem Marc Hervías i Pitu per lesió, i tenim els dubtes de Manu Martín i Alberto.

Cerdanyola FC – Terrassa FC

6-10-2019 | 18h | Mpal. de Fontetes