Victòria patida y treballada del Cerdanyola FC davant el Fontsanta-Fatjó B

FONTSANTA-FATJÓ 3 – CERDANYOLA FC 4

Les de Toni Pascual sumen la segona victòria de la temporada després d’anar a remolc gran part del partit.

Dos gols de Nuria Ortega, un de Gemma Calero i un de Carla Bartolomé van servir per contrarrestar els tres gols locals.

El Cerdanyola FC va disputar en el dia d’ahir el partit corresponent a la segona jornada de la primera divisió catalana visitant el Camp Municipal de Fontsanta-Fatjó. Si la primera jornada es va aconseguir una victòria plàcida (5-0 davant el Món Femení Terrassa), les coses no serien tant fàcils a Cornellà.
El partit va començar amb un gol matiner de les locals. Al minut 2, una centrada de Laura Florido a l’àrea y una falta de comunicació entre Segu y Michi va permetre a Virginia Cantillo anotar l’1-0 en el marcador. Tot i aquest gol, les verdes van buscar ràpidament l’empat i l’haguessin pogut assolir si un xut de Nuria Ortega desde fora de l’àrea no s’hagués estabellat a la creueta al minut 12. Les coses es complicarien més per les vallesanes quan, al minut 32, Tamara Poncelas va transformar un penal comés per Andrea Granados sobre Ariadna Garcia i que va suposar el 2-0 en el lluminós. El Sarda trigaria només quatre minuts en ficar-se de nou en el partit gràcies a un golàs de Nuria Ortega desde fora l’àrea i que va fer imposible l’estirada d’Ariadna Roca. La mateixa Nuria seria l’encarregada de fer l’empat al minut 42 després de rematar un corner centrat per Granados i que va comptar amb l’ajuda d’un rebot en la defensa. Amb el 2-2, s’arribaria al descans.
A la represa, Toni Pascual va fer canvis de posició d’algunes jugadores. Amb l’entrada de Mel per Melania Bermudez, Nuria passaria de la punta a l’interior, Gemma del lateral a l’extrem i Granados de l’extrem a la punta. Malauradament, el Fontsanta-Fatjó anotaria el 3-2 només passats 20 segons de l’inici del segon temps amb el gol d’Ainhoa Adame després d’aprofitar una passada de la mort de Tamara Poncelas desde la banda dreta. No obstant, el Cerdanyola tornaria a equilibrar la balança amb un gol de Gemma després de presionar a la portera local i robar-li la pilota per marcar a porta buida al minut 49. Els instants següents, el joc es tornaria més intens i es veurien moltes faltes, sobretot a la zona del mig camp. Al minut 71, l’àrbitre va assenyalar el segon penal favorable a les locals després que Andrea Barbero fes falta sobre Ainhoa Adame. Aquest cop, però, Segu va endevinar la direcció del xut de Tamara Poncelas i evitaría el 4-3 en el marcador. Quatre minuts més tard, les locals veurien com es quedaven amb una menys després de que Judith Roige veiés la segona groga després d’una dura entrada sobre Noemí Poyato. Aquesta acció seria molt protestada per l’staff tècnic de les de Cornellà i acabaria amb Elba de Vega (entrenadora) també expulsada. Per la seva banda, Toni Pascual va demanar calma a les jugadores perquè no volia que aquella tensió es contagiés en les verdes. Arribat el minut 80, el partit estava totalment trencat i podia marcar qualsevol equip. Quan semblava que el 3-3 no es mouria, Cosy va assistir a Carla Bartolomé dins l’àrea i amb un xut creuat posaria per davant a les verdes per primera vegada en el marcador al minut 82 de joc. Amb el 3-4, els instants finals serien d’autèntic infart, però les vallesanes van saber patir i es van acabar emportant a casa els 3 punts d’un partit no apte per cardiacs.
Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC suma 6 punts de 6 possibles i es situa en quarta posició de la classificació per diferencia de gols (9 a favor, 3 en contra).
Fitxa técnica:
Fontsanta-Fatjó B (3): Ariadna Roca, Laura Estevez, Angela Sánchez (Alba Garcia 21’), Ainhoa Adame, Laura Florido, Ariadna Garcia, Virginia Cantillo, Carla Rodríguez, Tamara Poncelas, Judith Roigé.
Cerdanyola FC (4): Segu; Gemma Calero, Michi, Barbero, Clara Baldó; Cosy, Melania Bermúdez (Mel 46’), Carla Bartolomé; Rodri (Noemí Poyato ’70), Granados, Nuria Ortega.
Gols: 1-0 Virginia Cantillo (2’), 2-0 Tamara Poncelas p. (32’), 2-1 Nuria Ortega (36’), 2-2 Nuria Ortega (42’), 3-2 Ainhoa Adame (46’), 3-3 Gemma Calero (49’), 3-4 Carla Bartolomé (82’).
Amonestacions: Tamara Poncelas (17’), Alba Garcia (51’), Ainhoa Adame (61’), Judith Roige (68’ i 76’), Maria Suárez (75’), Carla Saavedra (89’) i Elba de Vega (Vermella directa al 74’), pel Fontsanta-Fatjó B. Cap pel Cerdanyola FC