Massa càstig al Nou Sardenya 

CE Europa 4 – Cerdanyola FC 0

El Cerdanyola FC ha caigut derrotat al Nou Sardenya en una primera part igualada i amb poques ocasions i una segona on l’Europa ha demostrat tenir molta efectivitat. Jordi Cano era el primer a buscar el gol però xutava desviat. Roger ha intentat sorprendre Priego amb una canonada des del mig del camp que sortia fora per poc. Roger també generava perill amb un xut que sortia fregant el pal després d’una gran jugada col·lectiva. Però en la primera ocasió clara dels escapulats ha arribat el gol. En el 37′, Guti centrava des de banda esquerra i Sergi Pastells no perdonava sol des del segon pal. El gol ha fet mal als verds que no han pogut reaccionar. Amb el 1-0 arribàvem al descans.

A la represa, l’Europa ha demostrat molta efectivitat i ha castigat els errors dels homes de Toni Carrillo. En el 62′, Alberto ha rematat al fons de la xarxa un servei de cantonada servit per David Jiménez. Poc després, Manu Martín evitava el tercer amb una gran aturada en un mà a mà davant Prats. Dani Martí ha intentat tornar a renganxar el Cerdanyola al partit però la rematada de cap s’ha estavellat al travesser. I del 2-1 s’ha passat al 3-0 amb el gol de Jordi Cano que ha sentenciat el duel amb un xut creuat. Els vallesans no s’han rendit i Sosa i Wilber han posat a prova a Priego que ha evitat el gol. Amb el temps afegit, Jordi Cano ha posat el quart a l’electrònic. Un càstig excessiu pel Cerdanyola que buscarà retrobar-se amb la victòria contra el Terrassa a Fontetes.

Fitxa tècnica:

CE Europa: Marc Priego, Sergi Pastells, Guti (Guillem, 78′), Àlex Cano, Prats (Alfons Serra, 73′), Uri, Jordi Cano, Alberto, Martínez, Varona (Gabi López, 60′), David Jiménez.

Cerdanyola FC: Manu Martín, Manso, Uri, Pau López (Sosa, 78′), Rubén (Javi López, 55′), Javi Lara, Cano (Wilber, 73′), Roger, Dani Martí, Alex Torres i Nils.

Àrbitre: Pau Serrat Susi ha amonestat a Uri dels locals i Dani Martí dels visitants.

Gols: 1-0 Sergi Pastells, 37′; 2-0 Alberto, 62′; 3-0 Jordi Cano, 73′; 4-0 Jordi Cano, 92′