Empat treballat a la pista de la Barceloneta (1-1)

BARCELONETA FUTSAL 1 – 1 CERDANYOLA FC

El Cerdanyola FC suma un punt en una de les pistes més complicades de la lliga davant un dels equips que més s’ha reforçat.
El partit començava de la millor manera i Toti aprofitava un refús de Kun, porter verd-i-blanc la passada temporada i que aquesta a signat per la Barceloneta, per obrir el marcador al minut 4. El partit estava molt equilibrat i la intensitat dels dos equips era altíssima. Els de Pau Machado van poder aguantar el 0-1 favorable al marcador per arribar al descans amb avantatge.
A la segona part, els locals dominaven absolutament el partit i aeribaven amb molt de perill, però entre la bona defensa verda i la gran actuació sota pals de Pol, feien que el marcador no es mogués. Finalment, després de tant insistir, al minut 29 arribava el gol de l’empat obra de Moha. En els últims 10 minuts, els dos equips apretaven de valent per intentar aconseguir la victòri però finalment cap dels dos equips va marcar més gols.
Pau Machado afirmava que es un bon punt vist el partit i sabent que en aquella pista costarà sumar a la majoria dels equips. El Cerdanyola suma 4 punts en 2 jornades i la setmant vinent rep al CFS Mar de Dènia a Guiera.
FITXA DEL PARTIT:
BARCELONETA FUTSAL (1): Kun (P), Moha (1), Marquitos, Mosaab i Nerín – cinc inicial – Abra (P), Xavi, Bria (C), Miki, Borrego, Yuya i Sabel.
CERDANYOLA FC (1): Pol (P), Javi (C), Ortega, Toti (1) i Gordillo – cinc inicial – Fran (P), Mesquita, Guerrero, Guille, Pedro, Dani i Álex.
Àrbitres: López Galiano i Pérez Porro.