Un punt per seguir creixent

 Cerdanyola FC 1 – CE Banyoles 1 

Repartiment de punts entre Cerdanyola i Banyoles en un duel intents però amb poques ocasions clares. Abans de començar el partit, el Cerdanyola ha preparat un homenatge a Dani Martí, pels 100 partits que el capità ha vestit la samarreta verda.

Bon inici dels homes de Toni Carrillo amb una pressió alta i control de la pilota. Alberto tenia la primera ocasió que naixia d’una jugada d’estratègia, però la seva rematada sortia per sobre del travesser. Dani Martí també golpejava de cap un servei de cantonada servit per Javi Lara, però no trobava porteria. Fins que en el 29′, Pau López centrava des de banda esquerra i Javi López enviava la pilota al fons de la xarxa. Un premi a la insistència que ha tingut una ràpida resposta per part del conjunt del Pla de l’Estany. Una passada entre línies de Bech, ha deixat sol a Henry que establia l’empat definint un mà a mà amb Briones. El gol ha fet mal als locals que no han posat a prova a Bartrina abans del descans. Poc abans que l’àrbitre xiulés la mitja part, Alberto ha caigut lesionat i ha abandonat el terreny de joc.

A la represa, els vallesans han sortit amb el mateix guió. Javi López, en el 52’, rematava fora un servei de banda de David López. I a la jugada següent, era Henry qui aprofitava una contra per xutar desviat des de fora de l’àrea. El mateix Henry protagonitzava una internada a l’àrea que acabava amb un xut fora. Amb el pas dels minuts, el Cerdanyola s’ha desgastat físicament i més amb la lesió de Carlos Cano que deixava sense canvis als verds. Tot i això, Javi López ha tingut la més clara poc abans del final, però ha rematat fregant el pal. Amb l’empat, el Cerdanyola es manté a la part alta de la classificació amb vuit punts.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Marc Briones, Manso, Pau López, Javi Lara, Javi López, Cano (Nils, 64′), Liñares (Sosa, 55′), Roger, Dani Martí, Alex Torres i Alberto (David López, 46′).

Banyoles: Bartrina, Quilo, Pol, Bena, Bech (Sala, 84′), Andreu, Henry, Turón (Moha, 62′), Vía (Toni, 73′), Genís i Eric Gispert.

Àrbitre: Fernández Morillo ha amonestat a Cano, Pau López i Dani Martí del Cerdanyola i Andreu i Via del Banyoles

Gols: 1-0 Javi López, 29; 1-1 Henry, 33′.