Tres punts per mirar cap amunt

El primer equip del Cerdanyola FC rebrà el proper diumenge, 22 de setembre, la visita del Club Esportiu Banyoles en el partit corresponent a la jornada 5. El conjunt vallesà, vuitè classificat amb set punts, ve d’esgarrapar un merescut empat al camp del Sant Andreu, i porta un balanç de dos gols encaixats i tres gols a favor, dos dels quals han estat obra de Raul Manso. Per la seva part, el Banyoles arriba dissetè classificat amb 3 punts. La passada jornada va estrenar el seu caseller de victòries superant per la mínima al Figueres. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per José Antonio Fernández Morillo.

Toni Carrillo es mostra satisfet amb la imatge que està donant l’equip en els primers partits de lliga: “estic content amb l’inici de competició perquè està sent bo i esperem sumar tres punts el diumenge”. Respecte el balanç de gols, Carrillo comenta que “a nivell defensiu estem treballant molt bé i això és sinònim que les coses han d’anar bé. Però també hem de recuperar gent important a dalt com Nils, que ens doni més profunditat i més gol”. Del Banyoles, el tècnic verd explica que “és un equip nou a la categoria amb jugadors desconeguts per nosaltres, però és un equip ordenat que és capaç de jugar des de darrere i també amb joc directe. No ens hem de refiar perquè serà un equip competitiu que ve d’una dinàmica bona i segur que serà un partit difícil”.

En l’apartat de baixes trobem Marc Hervías lesionat, i els dubtes de Nils Puchades i Pitu.

 

Cerdanyola FC – CE Banyoles

22-9-2019 | 12h | Mpal. de Fontetes