L’Assamblea General del club serà el proper 10 d’octubre

En nom de la Junta Directiva ens complau informar de la convocatòria d’Assemblea General Ordinària del Cerdanyola del Vallès F.C  a celebrar el proper dia 10 d’octubre de 2019 a la sala de formació del Parc Esportiu Municipal Guiera (Avinguda de Guiera, 6  08290 Cerdanyola del Vallès) a les 19,30 hores, i en segona convocatòria a les 20,00 hores.

La sala de formació del PEM Guiera, acollirà als socis i sòcies que vulguin ser-hi presents per coneixer l’estat del club durant el darrer any i els reptes de futur.

Durant la mateixa es presentarà el resum de la passada temporada i el pressupost i projectes de la temporada 2019-2020.

Ordre del dia:

Esperem comptar amb l’ assistència de tots el Socis i Sòcies, per la qual serà indispensable estar al corrent de pagament del carnet de soci de la temporada 2019-2020 i per participar amb dret a vot en la mateixa, tenir un any d’antiguitat com a soci ordinari.

 

#ElNostreFuturDepènDeTu