Empat al minut 90′ contra el Sant Andreu.

Final de partit frenètic el que s’ha viscut al Narcís Sala, on el Cerdanyola FC ha rascat un punt al 90’ en empatar a 1 contra el Sant Andreu.

Amb una primera part on tots dos equips han estat prenent la temperatura al partit, han estat els locals els qui han gaudit de més aproximacions. La primera al 13’ en una contra  que iniciava Josu per banda esquerra i acabava Elhadji amb un xut molt suau. Una pèrdua en defensa del conjunt verd i blanc ha ocasionat una nova oportunitat pels quadribarrats, que novament topaven amb la defensa verda. Fregant els 30’ de la primera, una passada en profunditat l’aprofitat Juanan per endinsar-se a l’àrea, però xutava massa tou. En la següent jugada, roger servia a Wilber, que topava amb les botes de Carroza, evitant el perill a la porteria de Segovia. Al 38’ n una jugada combinada des de camp propi, el Sant Andreu feia treballar de valent a Briones i novament Juanan provava el xut des de fora de l’àrea. La primera part acabava amb una falta servida per Ton, que marxava fregant el pal curt de la porteria verd i blanca. Amb el 0 a 0 al marcador els equips marxaven a vestidors.

El segon temps ha començat amb un Sant Andreu ofensiu, que només ha trigat 7 minuts a fer pujar el primer gol al marcador. Carroza era l’encarregat de rematar de cap una pilota al segon pal enviada per Ton Alcover des del corner. Cinc minuts després, Josu intentava ampliar distàncies amb un servei de falta a la frontal que Briones rebutjava amb els punys.

El Cerdanyola FC intentava reaccionar amb un servei de falta que Cano enviava al fons de la xarxa amb el banderí de fora de joc aixecat. A l’equador del segon temps, Josu finalitzava una jugada que sortia fregant el travesser. El segon temps s’ha viscut amb intensitat. Tot i la insistència dels locals per ampliar el marcador, el Cerdanyola FC no ha defallit. Al 30’ Javi López rematava de cap molt desviat. Quatre minuts després, Dani Liñares, que avui debutava amb el conjunt de Toni Carrillo, ha catgut lesionat demanant el canvi.

Quan semblava que estava tot venut, Manso rematava de cap a l’àrea petita i posava l’empat amb marcador. Un gol importantíssim que ha donat aire al conjunt verd i blanc, que afrontava els 4 minuts d’afegit amb un punt a la butxaca.

Un punt que ha estat a punt de marxar, amb un gol de Llamas en el darrer sospir que l’àrbitre ha anul·lat per falta.

Amb aquesta jugada, polèmica pels locals, s’ha arribat al final del temps, i els de Toni Carrillo han marxat del Narcís Sala amb un punt sota el braç que els situa en vuitena posició.