Primera derrota a casa contra un dels forts de la categoria.

El Cerdanyola FC no pot sumar els tres punts a Fontetes perdent per la mínima contra l’Hospitalet en un partit on els locals han pagat cars uns primers 30 minuts de desconcert.

El conjunt d’Hospitalet ha començat el partit imposant el seu joc i ha gaudit, al minut 4 de fins a tres ocasions de còrner per encetar el marcador. Poc després, Roger teixia una jugada individual i asistía a Javi Lopez que rematava directament fora. Un error defensiu i un mal refús de Briones, donaven a Christian una nova oportunitat per trencar el 0 a 0.

Amb un equip local que encara no havia conectat en el partit, Salinas començava una jugada combinada que ell mateix acabaria en gol. El 9 del Hospi cedia a Eudard que obria a banda i esperant gairebe al punt de penal, el propi Salinas acaronava l’esférica per fer-la entrar pel pal dret de la porteria. Era el 0 a 1.

El gol ha fet reaccionar els verd i blancs i David López intentava una diagonal buscant el cap de Cano, que disparava fora. L’hospitalet ho seguia intentant, al 22 quan combinaven Ripoll i Christian que topava amb les mans de Briones. Dos minuts després, Cano queia dins l’àrea reclamant un penal que l’àrbitre no ha considerat. A l’equador del primer temps, els locals ho tornaven a intentar, amb un xut de Roger que marxava als nuvols. La primera part es tancava amb una contra de Miquel que corria la banda per enviar l’esférica finalment fácil a mans de Briones.

Amb el 0 a 1 de Salinas sarribava al descans.

El segon temps començava amb una acció en atac de l’Hospitalet, en una jugada on Christian rematava de cap des del punt de penal a les mans de Briones.  A partir d’aquí, els locals s’han anat fent amb el domini de l’esferica, disputant molt minuts en camp contrari. Al 50’ Roger i Cano combinaven per banda esquerra i Javi Lara finalitzava la jugada amb un potente xut directamente fora. Pocs minuts despres Pitu feia la paret amb Manso per centrar al punt d epenal on Javi Lopez lesperava de cap.

L’Hospi no defallia i al 64’ Eudald enviava una pilota enverinada al pal curt de Marc Briones, que blocava a terra.  Instants després, Wilber, que havia entrat substituint Ruben, Xutava una esférica des de banda esquerra que es passejava per devant la porteria d’Aliaga. Pitu la recollia i Manso era l’encarregat de finaltizar-la a mans del porter.

Un minut després, Canario ho provava des de fora de l’àrea i feia treballar de valent el porter verd i blanc. Als instants finals, l’Hospitalet ha gaudit duna contra en superioritat iniciada per Salinas, que cedia a Ton i aquest a Christian que topava amb un Briones molt encertat.

El partit ha acabat amb els 11 nois de toni carrillo a l’àrea de l’Hospital per intentar finalitzar, al darrer sospir una falta disparada per Javi Lara. Sense l’encert de cara s’arribava al xiulet final, i els del Barcelones marxaven amb els tres punts. Amb poc temps de recuperació els verd i blancs viatjaran el diumenge al camp del Sant Andreu per disputar la 4ª jornada de lliga.

#ElNostreFuturDepènDeTu