Contundent victòria a Guiera en l’inici de la 4ª temporada del Cerdanyola FC a 2ª B

Magnífic inici de lliga el que ens va regalar el Cerdanyola Futbol Club a Guiera amb una contundent victòria contra el Futsal Lleida per 6 gols a 1

Amb Pau Machado estrenant banqueta, els verd i blancs es van avançar al marcador al primer minut de partit amb un subtil gol de Guerrero per banda dreta.

El Lleida va reaccionar ràpidament, però Pol Carmona no estava disposat a permetre que l’esfèrica travesses la seva porteria.

Una jugada combinada entre Pedro Serra, Toti i Alex feia pujar el 2 a 0 al marcador local.

Pocs instants després era Gordillo qui ampliava distàncies amb un xut que acaronava el pal esquerre de la porteria i entrava per l’altra cantonada. Era el 3 a 0.

El Futsal Lleida no perdia embranzida, i a base d’insistir va aconseguir trencar el marcador i fer pujar el que seria el seu primer i únic gol . Amb la bocanada d’aire, els visitants van intentar reduir distancies, però la bona actuació en tasques defensives i l’encert de Carmona, no van permetre l’objectiu i es va arribar al descansa mb el 3-1 al marcador.

A la represa, en un Guiera ple de gom a gom, els primers minuts van ser pel Futsal Lleida, que insistia per perforar la porteria de Carmona. Però el Cerdanyola FC estava molt fort i en una nova jugada de Toti, Gordillo assistia a Pedro Serra per anotar el 4art.

Novament Toti era qui iniciava una jugada per banda dreta, per cedir finalment a Guille, que anotava el 5 a 1.

El Lleida seguia intentant arribar a porteria, en aquesta ocasió a pilota aturada, però l’encert i la sort no estaven de cara als visitants.

Ja amb porter jugador, el Futsal Lleida treia totes les seves cartes, sense recompensa. La porteria de Carmona era difícil de travessar, amb un Cerdanyola fc molt sòlid en defensa.

A pocs instants del final, Guerrero robava l’esfèrica a mig camp en una contra, i ell mateix teixia la jugada per anotar el definitiu 6 a 1.