El Cerdanyola FC, a per la segona victòria consecutiva

El Cerdanyola FC disputarà el proper diumenge, 8 de setembre, la segona jornada de Lliga al camp de CE Manresa. El conjunt vallesà va sumar una victòria en el debut de la temporada que el situa a la setena posició. Per la seva part, l’equip bagenc també va sumar els tres punts davant el UE Figueres. El partit serà dirigit per Edwar Miguel Gonzales Moreno i començarà a les 12h.

Toni Carrilo es mostra satisfet amb l’inici del conjunt verd: “Estem contents perquè el San Cristóbal ens va exigir molt i vam ser superior en molts moments del partit. A la primera jornada tots els equips van molt forts i per tant la victòria encara és més important”.

Respecte el rival, Carrillo explica que “és un equip jove, ordenat tàcticament, i que té un bon tracte de pilota. Ho va fer molt bé al camp del Figueres i sabem que serà un partit difícil

En l’apartat de baixes trobem els lesionats Nils Puchades i Marc Hervías.

MANRESA, C.E.- CERDANYOLA VALLES, F.C.

                08-09-2019 | 12:00 h