El Cerdanyola FC s’estrena amb victòria contra el CP San Cristóbal

Cerdanyola FC 1 – CP San Cristóbal 0

 
El Cerdanyola FC ha estrenat la temporada 2019-2020 amb victòria en un duel igualtat que s’ha decidit amb una jugada d’estratègia. El partit ha començat amb un respectuós minut de silenci en memòria de Xana, filla de Luis Enrique, que ens ha deixat aquesta setmana.
Els homes de Toni Carrillo han sortit amb intensitat i amb el punt de mira a la porteria visitant. Als set minuts de partit, Pau López ha posat a prova els reflexos de Dani Lledó des de la frontal de l’àrea. Mario ha respost sense encert. Més clara la tindria en el 27′ Javi López que rematava amb el cap una centrada de Cano que atrapava el porter del San Cristóbal. El conjunt terrassenc també buscava el gol mitjançant una pilota que Alberto treia sota pals. Amb la igualtat a l’electrònic s’arribava al descans.
A la represa, els verds han imposat el seu joc i han trobat el premi a pilota aturada. En el 47′, una falta servida per Javi Lara, l’ha aprofitat Cano per assistir a Manso que obriria el marcador amb una potent rematada de cap. El gol ha esperonat als locals que han disposat d’una gran oportunitat d’ampliar el marcador però dos cops el pal ha evitat el gol de Carlos Cano. Els egarencs també han buscat el gol i tindrien la més clara amb una pena màxima que Briones aturava a Joel. El ritme no dequeia amb el pas dels minuts i Cano tornava a fregar el segon amb un cop de cap després d’una centrada de Pitu des de banda dreta. L’última dels visitants ha arribat de les botes de Ruiz Gama que no ha encertat amb tot al seu favor. Poc abans del xiulet final, Alberto ha donat l’ensurt del partit amb un xoc que l’ha deixat estès a terra, però ja està recuperat. Al final, tres punts per començar la temporada amb la màxima il·lusió i ambició.
 

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Marc Briones, Manso, David López, Pau López, Ruben, Javi Lara (Sosa, 86′), Javi López, Cano (Wilber, 78′), Roger (Pitu, 62′), Dani Martí i Alberto.
 
CP San Cristóbal: Dani Lledó, Oscar Sierra, Xavi Murcia, Richi, Cristian (Oscar Oliver, 29′), Ramon Suárez, Ruiz Gama (Tom, 76′) , Joel (Sergi Martínez, 76′), Èric Zárate, Mario Canti i Mario.
 
Gols: 1-0 Manso, 47′.
 
Àrbitre: Montoro Ferreiro ha amonestat a Javi Lara pel Cerdanyola i Xavi Murcia i Joel pel San Cristóbal.