El Cerdanyola estrena la lliga 19-20 a casa contra el San Cristóbal

El camp de Fontetes viurà el proper diumenge, 1 de setembre, la primera jornada de la Lliga 2019-2020 que enfrontarà el Cerdanyola FC amb el CP San Cristóbal. El partit serà dirigit per Bruno Montoro Ferreiro i començarà a les 19h.

Toni Carrillo, valora positivament la pretemporada del conjunt verd que s’ha resolt amb un balanç de dues victòries, tres empats i una derrota, “el més important és que tothom ha gaudit de minuts, hem treballat bé i les incorporacions s’han adaptat ràpidament a la nostra forma de jugar. Però tenim clar que tot comença a partir del diumenge”. Respecte el nivell del vestuari comenta que “disposem d’un bon planter, hem variat algunes coses de l’any passat i sens dubte tenim un equip competitiu per fer un bon any”.

El treball de club no para de donar fruits com un demostra els minuts que han disposat aquesta pretemporada jugadors de la casa com Wilber, Ferran o Gonzo:han demostrat en aquests partits que hem jugat que es pot comptar amb ells. Són joves i han de tenir paciència però no volem que tinguin un paper secundari perquè ens poden aportar coses interessants”. Respecte el rival del diumenge, Carrillo avisa que “el CP San Cristóbal és un equip molt intens, competitiu i solidari. Treballen bé en conjunt, estan molt exigits pel seu tècnic i sens dubte serà un partit complicat com ho va ser la primera jornada de l’any passat”. Per últim, el míster verd remarca la importància de sumar de tres en tres a Fontetes: “Ens hem de fer forts a casa i demostrar molta intensitat. Cap equip arriba al 100% en el debut de lliga però estem concentrats per aconseguir els tres punts”.

En l’apartat de baixes trobem Marc Hervías lesionat i Uri Escabrós sancionat. Nils Puchades és dubte.

Cerdanyola FC – CP San Cristóbal

01/09/2019 | 19h