El Femení inicia la PreTemporada 19/20

El primer equip del Femení del Cerdanyola FC ha iniciat la pretemporada aquesta setmana.

Un conjunt renovat que es prepara per a l’inici de lliga prevista pel cap de setmana del 21/22 de setembre.

Una Pretemporada que constarà d’unes 14 sessions aproximadament amb 4-5 partits amistosos. El primer aquest diumenge 1 de setembre contra el CE Jupiter a les 18 hores al camp del Jupiter.

L’equip està  format per 8 jugadores renovades, jugadores del juvenil que faran la pretemporada i 12 incorporacions, nous fitxatges que Toni Pascual, entrenador del conjunt femení, ha realitzat amb un objectiu clar per aquesta temporada: “Recuperar l’essència del Cerdanyola”. Un equip Femení que jugarà a Primera Catalana amb un propòsit final: pujar de categoria.

El míster i el Cos tècnic, format per Pablo Jover com a preparador físic, Ricardo Beltran com a fisioterapeuta i Josep Sallent, com entrenador de porteres, amb l’ajut d’Angel Oliva com a delegat, assumeixen aquesta temporada amb moltes ganes i com diu Toni Pascual: “El lema d’aquesta temporada és treball, il·lusió i compromís”, una combinació que segur aporta bons resultats a les nostres noies.

#ElNostreFuturDepènDeTu