Derrota ajustada en la primera presa de contacte del Cerdanyola FC 2019-2020

CERDANYOLA FC 1 – LLEIDA ESPORTIU 3

Carlos Cano disputa una pilota davant la defensa del Lleida. – Foto: Marc Mata

El Cerdanyola FC ha estrenat la temporada 2019-2020 a Fontetes davant el Lleida Esportiu, en partit corresponent a la primera ronda de la Copa Catalunya.

Màxima igualtat en una primera part amb poques ocasions. Els homes de Toni Carrillo han sortit ven plantats en el terreny joc, i no han permès al conjunt visitant generar perill en els compassos inicials. En el minut 6, Manu Martín es mostrava segur sota pals rebutjant un servei de cantonada picat per Marc Martínez. Tampoc trobava porteria un xut creuat d’Eneko que sortia fregant el pal. En el 20′, el Lleida obria el marcador amb un centre-xut de Cèsar que aconseguia tocar el porter local però que acabava al fons de la xarxa. Massa premi pels mèrits d’un i altre equip. Amb la reacció del Cerdanyola, Nils buscava l’empat amb un lliure indirecte que s’estavellava en la tanca defensiva. Fins que en el 38′, un córner picat per Nils, l’ha rematat Cano que assistia a Javi López perquè igualés el marcador amb un potent xut des de l’àrea petita. Amb l’empat a un arribàvem al descans.

A la represa, les defenses es tornaven a imposar a les davanteres que no aconseguien trenar jugades de perill. En el 49’, Nils ho intentava amb un xut que es perdia per línia de fons. Raul i Eder posaven la rèplica però Manu Martin blocava amb seguretat. En el tram final els verds han acusat el cansament i els de la Terra Ferma ho han aprofitat per endur-se l’eliminatòria. En el 82’, una centrada des de banda dreta, ha permès Eneko establir el 1 a 2 amb un tir col·locat. La sentència arribaria 4 minuts després, amb una rematada de primeres de Joanet. Al final, 1 a 3 i el Cerdanyola que ja pensa en el proper partit de pretemporada, aquest cop amistós, dimecres dia 7 d’agost contra el Viladecans a Fontetes.

Fitxa tècnica

Cerdanyola: Manu Martín, David (Pitu, 46′), Uri, Pau (David López, 57′), Ruben (Ferran Vera, 85′), Javi Lara (Wilber, 72′), Javi López, Cano (Sosa, 57′), Torres, Alberto i Nils.

Lleida Esportiu: Víctor, Jordi Bernat, César, Trilles, Simic, Adrian León, Cano, Marc Martínez, Pero, Sebi i Eneko.

Gols: 0-1 César, 20′; 1-1 Javi López, 38′; 1-2 Eneko, 82′; 1-3 Joanet, 86′.

Tarjetes: Salvador Morros ha amonestat a Pau i Cano pel Cerdanyola; i Cano, Marc Martínez i Xemi pel Lleida.