Copa Catalunya: El Cerdanyola FC s’estrena a Fontetes davant el Lleida Esportiu

El primer equip del Cerdanyola FC estrenarà el curs 2019-2020 amb la primera ronda de Copa Catalunya davant el Lleida Esportiu. El partit tindrà lloc a Fontetes el proper diumenge, 4 d’agost, a les 19:30h.

El tècnic Toni Carrillo es mostra satisfet amb la confecció de la plantilla: “Hem volgut donar a l’equip alguna cosa que la temporada passada ens va faltar, que no vol dir que sigui ni millor ni pitjor. Hem buscat equilibrar més l’equip per competir millor i el que hem vist aquesta setmana està complint les expectatives marcades sobretot a nivell d’entrenaments”. Tot i que encara és d’hora per marcar-se un objectiu, Carrillo apunta que “la plantilla té nivell per estar de la meitat cap amunt de la classificació. Volem millorar la classificació de l’any passat. Aquest és l’objectiu a llarg termini. A curt, buscarem arribar al màxim el dia 1 de setembre que és la data clau amb l’inici de la lliga”.

Respecte el duel de diumenge davant el Lleida Esportiu, el tècnic verd explica que “jugarem contra un equip de Segona B dissenyat per estar a prop dels llocs de privilegi. Per tant, és un orgull que un equip així ens pugui visitar. Esperem rebre un conjunt que vindrà a competir i adaptar-se al nostre camp el millor possible i per la nostre part farem un partit pràctic, seriós, que ens serveixi per continuar carregant piles de cara l’inici de lliga. És un partit important perquè és una competició oficial i també perquè és un rival de nivell.”

La infermeria està buida, per tant, Toni Carrillo podrà comptar amb tots els efectius que aquesta tarda faran l’última sessió de preparació de cara el partit de diumenge.