El Real Zaragoza s’endú la Cerdanyola Cup 2019

Foto: Ale Gómez (Tot Cerdanyola)

El Real Zaragoza s’ha proclamat campió de la Cerdanyola Cup 2019, V Memorial Marc Badia, que ha tingut lloc a les instal·lacions de la Bòbila-Pinetons el divendres dia 7 de juny, i durant el cap de setmana del 8 i 9. El conjunt aragonès ha superat a la final per 2-0 a la UE Cornellà. El Celta ha completat el podi.

La present edició s’ha realitzat exclusivament per la categoria Infantil i ha comptat amb la participació de 24 equips, amb clubs tan destacats com Reial Madrid, Espanyol, Llevant, Celta, Zaragoza o Deportivo de la Coruña, entre d’altres. A més, ha creat expectació l’equip vingut de Sant Diego, el APFC (Albert Puig Fubtol Club), dirigit per l’exresponsable del futbol formatiu del FC Barcelona.

Tot un èxit de participació i ambient festiu que esperem que es repeteixi l’any vinent, quan la Cerdanyola Cup arribarà a la desena edició.