El Cerdanyola assoleix la permanència en l’últim suspir

CERDANYOLA FC, 6 – BARCELONETA FS, 4

Durant la setmana havien quedat clares totes les combinacions que donaven la permanència la Cerdanyola de futbol sala. I de totes elles, la més factible era la que obligava a guanyar als de David Herraiz en el seu partit contra la Barceloneta i esperar que el Canet no ho fes contra la Pia.

I es va donar, tot i que amb molt patiment. Sobretot a la primera part de l’enfrontament jugat a Guiera. Per cert, el pavelló estava ple de gom a gom i la gent va ser decisiva en molts moments. Només començar gol de la Barceloneta i gol del Canet. Pitjor impossible. Alex Peramos va empatar i la Pia també feia el mateix a Canet. La salvació estava a un gol.

Alex Bria va tornar a avançar a la Barceloneta i un golàs de rabona de Marc Hermosel, tot i que l’àrbitre el va donar en pròpia porteria van situar l’empat al descans. Durant els primers minuts de la segona part es va capgirar completament la situació. David Guerrero posava per davant per primer cop als verd-i-blancs i començava el seu festival golejador. Fran Herruzo era un mur infranquejable sota pals i a més la Pia col·laborava a animar encara més els ànims fent l’1 a 2.

La Barceloneta no havia dit la seva última paraula i Rachid feia el 3 a 3 i la gerra d’aigua freda arribava a 10′ pel final amb el 3 a 4. Un resultat que tot i la derrota del Canet condemnava als Cerdanyolencs. Guerrero va seguir amb el seu festival i va empatar a 4 aprofitant un mal rebuig del porter visitant. I a 5′ pel final, Dani Alonso feia el 5 a 4 que feia embogir Guiera. Nervis a les dues banquetes tot esperant el final etern de Canet. I abans que finalitzés el partit el tercer de la Pia que es va celebrar com un gol més a les banquetes del Cerdanyola i la Barceloneta. Enmig de totes aquestes emocions, Guerrero feia el 6 a 4 definitiu.

Amb el xiulet final, bogeria a les dues banquetes, invasió de camp de les dues aficions que no van parar d’animar i màxima felicitat després d’una temporada de molt patiment que acaba de la millor manera. Amb el Cerdanyola, un any més, a la Segona B de futbol sala.