Victòria de prestigi per acabar la temporada

Cerdanyola FC 1 – AE Prat 0

 El Cerdanyola FC s’ha retrobat amb la victòria a Fontetes i tanca la temporada sumant els tres punts davant el Prat. Els de Toni Carrillo han completat un gran partit que ha tingut un joc igualat i amb domini altern que ha desnivellat Carlos Cano en el minut 13’.

Abans de començar el matx, el Cerdanyola ha volgut fer un homenatge als equips del futbol base que han ascendit de categoria aquest curs: el juvenil A, Infantil C i Benjamí B. Amb la pilota ja rodant per Fontetes, els vallesans han demostrat les ganes d’acabar el curs donant una alegria a l’afició verda. Primer seria Wilber qui obligaria a intervenir Maillo amb un potent xut dins l’àrea. Poc després, arribaria el gol dels locals. Un servei de cantonada servit per Pitu, el remataria amb el cap Cano al fons de la xarxa. Un Cano ha hagut de ser substituït poc abans del descans per lesió. Resultat que feia justícia amb el que s’estava veient sobre el terreny de joc. El Prat no ha sabut reaccionar i només buscaria l’empat amb xuts des de la distància. El Cerdanyola, ha demostrat una gran solidesa defensiva i no ha renunciat a marcar el segon. Wilber ha arribat molt forçat a un mà a mà amb el porter visitant, que ha enviat el xut a córner. Amb el 1-0 arribàvem al descans.

A la represa, el Prat ha sortit amb més energia, tot i que novament serien els homes de Toni Carrillo els que buscarien porteria amb més claredat. Un servei de cantonada servit per Roger, l’ha fregat Wilber, que no ha pogut impactar bé l’esfèrica. Pedro Dólera ha fet un triple canvi en el 58’ donant entrada a Zárate, Peke i Raillo. Seria Raillo qui en el 64’ tindria l’ocasió més clara pels visitants, quan aprofitava un refús de Marc Briones per rematar a boca de canó, però el porter local ha tret una mà salvadora. Els potablava han pressionat en els minuts finals, i més amb l’expulsió d’Uri Escabrós per doble groga en el 73’, però el gran treball defensiu del Cerdanyola ha evitat que el Prat gaudís de bones ocasions. Amb el resultat final, els verds tanquen la temporada a l’onzena posició amb 50 punts.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC : Marc Briones, Pitu, Dani Martí, Alex Torres, David López, Ruben, Roger, Uri, Cano (Aliaga, 40’), Albet López (Iván Méndez, 88’) i Wilber (Oscar Garcia, 78’).

AE Prat: Maillo, Ricarte, Putx (Salva, 58’), Toni, Guiu, Alex Pla, Pau López, Guillem, Carlos Garcia, Sergi Moreno (Zárate, 58’) i Salva (Raillo, 58’).

Gols: 1-0 Carlos Cano, 13’

Àrbitre: Mancera Anton ha amonestat a Roger i Uri (2, 73’) pels locals, i Putxi, Alex Pla i Guillem pels visitants.