El Cerdanyola FC tanca la temporada a Fontetes contra el Prat

El primer equip del Cerdanyola FC disputarà el diumenge vinent l’últim partit de la temporada 2018-2019. Els vallesans, tretzens amb 47 punts, van empatar la setmana passada al camp del Figueres i esperen poder acabar la lliga amb una victòria davant el seu públic. El rival serà l’Associació Esportiva Prat, quarta, amb 75 punts, que lluitarà per assolir la tercera plaça. Els potablava no passen pel seu millor moment i han encadenat tres partits sense guanyar, amb un balanç d’un empat i dues derrotes. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Rubén Mancera Antón.

Toni Carrillo desitja acabar el curs de la millor manera possible: “volem sumar els tres punts, que fa temps que no aconseguim per acabar la temporada de la millor manera possible. Hem assolit l’objectiu però amb un final de competició una mica agredolç. Ens hem quedat amb les ganes d’alguna cosa més. Respecte l’objectiu, Carrillo també apunta que “l’equip fa moltes setmanes que està salvat i això també s’ha de valorar”. Respecte el rival del diumenge, el míster verd explica que “és un equip molt competitiu, que ha estat regular durant tota la temporada i això ha estat clau perquè ara estigui en posicions de play-off. Vindran a Fontetes per intentar millorar la seva classificació però també pensant amb la promoció d’ascens que han de jugar”. “Hem de fer un partit seriós i competir per guanyar”, afegeix.

Arnau Tobella serà baixa per lesió.

Cerdanyola FC – AE Prat

19-5-2019 | 12h | Mpal. de Fontetes