Partit vital a Pallejà, vine a animar a l’equip!

Aquest dissabte, el Cerdanyola de futbol sala juga la penúltima jornada a les 18h a la pista del Pallejà i allà pot certificar la permanència a la categoria.

Visita al 5è classificat amb 52 punts. En el partit d’anada, els de David Herraiz van perdre per la mínima (5-6), i aquest cop buscaran la victòria que els hi pot donar de forma matemàtica la permanència depenent del que facin dos dels seus rivals, el Canet FS i el filial de l’Industrias Garcia. Si el Cerdanyola guanya a Pallejà i, un d’aquests dos equips no guanya, el Cerdanyola continuarà a la 2aB Nacional una temporada més.

L’equip vol seguir amb la bona ratxa, després de no perdre en els últims quatre partits malgrat les baixes (3 victòries i 1 empat). Així doncs, el club ha preparat un autocar que sortirà dissabte de la ZEM Fontetes a les 16.45h per anar a Pallejà, de forma gratuïta. Si hi voleu anar, heu de contactar amb l’Agustí Fernandez, delgat de l’equip (646 55 00 00). La llista estarà oberta fins dimecres i les places són limitades així que afanyeu-vos i feu costat a l’equip!