El Cerdanyola guanya de nou a casa i surt del descens

CERDANYOLA FC, 3 – CFS SALOU, 2

Una gran arrencada li ha valgut al conjunt de David Herraiz per posar-se 3-0 al minut 10 i aguantar el resultat davant un Salou que ha posat les coses molt complicades fins al darrer instant.

I no és habitual veure que el conjunt de David Herraiz comença així els partits, amb molta intensitat defensiva com sempre, però amb eficàcia de cara a porteria. Álex feia l’ 1-0 en un servei de banda al minut 2. Les ocasions continuaven arribant i el Salou no passava de mig camp. Aitor salvava amb bones aturades, però Guerrero feia dos gols seguits en el minut 9, un de servei de banda i un altre en una gran jugada col•lectiva. 3-0 quan s’arribava l’equador de la primera part i Angulo havia de demanar temps mort per aturar l’ofensiva local. I ho ha aconseguit, ja que els visitants avançaven metres i començaven a arribar a porteria de Fran, espectacular sota pals. Però en una d’aquestes, Álex feia el 3-1 visitant amb el qual s’arribaria al descans.

L’avantatge l’havia d’aprofitar el Cerdanyola i era conscient que marcant el quart posava el partit molt de cara. Hermosel tenia dues ocasions clares i poc després el Salou feia el 3-2 en un gol amb molts rebots que acabaven a la porteria de Fran. El Salou empentava però el Cerdanyola sabia patir per defensar-se. Fran seguia exhibint-se a la porteria i el partit finalment acabava amb victòria local.

Importantíssims tres punts pels verds que surten del descens a falta de dues jornades on encara està tot per decidir.

FITXA DEL PARTIT:

CERDANYOLA FC (3): Fran (P), Álex (1), Dani, Carlos i Ortega – cinc inicial – Hicham, Guerrero (2 + 1 en propia), Hermosel i Guille.

CFS SALOU (3): Aitor (P), Pavel, Pol, Jordi i Rubén – cinc inicial – Sergi (P), Cristian, Carles, Álex (1), Joel, Sergi i Toni.