El Cerdanyola FC buscarà els tres punts a Vilatenim

El primer equip del Cerdanyola FC disputarà diumenge el penúltim partit de la temporada al Municipal de Vilatenim davant la Unió Esportiva Figueres. Els vallesans, tretzens amb 46 punts, intentaran tornar de terreres gironines amb els tres punts per trencar així la dinàmica negativa de resultats en la que estan immersos, que els ha portat a encadenar cinc derrotes consecutives. Per la seva part, el Figueres, quinzè amb 45 punts, ve de perdre al camp del Vilafranca tot i que portava sis partits puntuant, que li han permès allunyar-se de la zona calenta de la classificació. El partit començarà a les 16:30h i serà arbitrat per Carlos Rodríguez Enrique.

Toni Carrillo fa un balanç de les dificultats que està tenint el Cerdanyola l’últim tram de temporada: “Esperava que l’equip acabaria millor la lliga. Hi ha detalls que no hem sabut controlar nosaltres i altres que no es poden controlar i que ens han perjudicat com les nombroses lesions que hem tingut aquest any. La segona part contra el Martinenc no vam estar a l’alçada del que ha de ser un Cerdanyola del Vallès, però intentarem en els dos últims partits sumar el màxim que puguem. L’objectiu està assolit però d’una forma agredolça”.

Carrillo afirma que el duel de diumenge serà un “partit igualat, on cap dels dos equips té res en joc i això fa que hi hagi menys pressió i, per tant, es pugui veure un partit més entretingut”. Respecte el Figueres, l’entrenador verd explica que “És un equip que ha millorat molt les últimes jornades, amb bons jugadors que segurament hagués pogut estar més amunt a la classificació. Té un camp que ens resulta incòmode perquè és més llarg i ample que el nostre”.

En l’apartat de baixes trobem Arnau Tobella lesionat i Guille Torres sancionat.

UE Figueres – Cerdanyola FC

12-05-2019 | 16:30h | Municipal de Vilatenim