El Cerdanyola rebrà el Martinenc amb l’objectiu de tornar a guanyar

El Cerdanyola FC rebrà el proper diumenge, 5 de maig, al FC Martinenc en el partit corresponent a la jornada 40. Els vallesans, dotzens amb 46, segueixen amb la il·lusió d’arribar al rècord dels 52 punts que van aconseguir fa quatre anys. Per això serà clau superar al conjunt Barceloní, cuer amb 23 punts, que la passada jornada va sumar la tercera victòria de la temporada. L’equip del Guinardó vol competir fins al final tot i ja ser equip de Primera Divisió Catalana. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Rafael Rodríguez Díaz. L’entrada serà gratuïta.

Toni Carrillo explica que “sortirem a guanyar contra el Martinenc per tallar aquesta dinàmica negativa en la qual estem. En les últimes jornades hem competit contra equips que es jugaven molt i no hem pogut sumar tot i que ho hem merescut, sobretot contra Horta i Europa. Hem de continuar amb la línia de joc perquè hi haurà un moment en què tornarem a guanyar i esperem que sigui aquest diumenge”. Respecte l’objectiu dels 52 punts, Carrillo afirma que “encara tenim opcions i la idea és aconseguir-los. Lluitarem els tres partits que queden per intentar treure com a  mínim sis o set punts i assolir un objectiu que seria una fita per l’entitat i per nosaltres”. Respecte el rival del diumenge, l’entrenador verd apunta que “és un equip amb jugadors experimentats, que no es juga res i això fa que no tinguin pressió. No serà un partit senzill perquè volen competir fins al final”.

En l’apartat de baixes, Alberto i Arnau Tobella per lesió, i Cano i David Lòpez per sanció.

 

Cerdanyola FC – FC Martinenc

5-5-2019 | 12h | Municipal de Fontetes