El Cerdanyols treu un gran punt a la pista de la Pia

CE ESCOLA PIA, 2 – CERDANYOLA FC, 2

Els de David Herraiz treuen un punt agredolç, ja que tot i jugar a una de les pistes més complicades de la categoria i davant del tercer classificat, ha tingut opcions de guanyar el partit en un final molt polèmic.

El Cerdanyola sortia a pressionar des del primer moment i la Pia controlava i tocava amb fluïdesa. De fet, al minut 2 s’avançaven els locals amb un gol a la contra de Santi Sardà. La Pia en volia més però la bona defensa del Cerdanyola i la gran actuació de Fran sota pals no els permetia obrir distàncies al marcador. I al minut 12, ha arribat un dels gols de la temporada, quan Fran, porter del Cerdanyola, blocava un xut, veia el porter local avançat i enviava un míssil directament a l’escaire per fer l’empat a 1. Abans, d’arribar el descans, el Cerdanyola apretava per marxar amb avantatge però els pals de l’Álex i el Dani no han acabat dintre per poc.

A la segona meitat, la dinàmica s’assemblava a la de la primera amb control dels locals i intensitat defensiva dels visitants. Augmentava la duresa en el joc i s’escalfava el partit. Marc Pagès feia el 2-1 després d’una gran jugada col·lectiva. Però el Cerdanyola no s’arronsaria. La primera jugada polèmica va arribar quan Pepe Font, jugador de la Pia, va donar-li un cop de colze a un jugador del Cerdanyola. L’àrbitre va decidir només amonestar-lo malgrat les queixes de tot el conjunt de Cerdanyola. Dani Alonso feia l’empat a falta de 5 minuts aprofitant un segon pal, merescut després de les nombroses ocasions que estaven tenint. I a falta de 2 minuts, la jugada clau: una falta a la frontal de l’àrea de la Pia, que Marc Hermosel xutava amb potència batent el porter però que Pepe Font, que ja tenia una targeta groga, treia amb les mans sota pals o inclús dins de la porteria. No xiulaven ni penal ni gol. Final del partit amb el 2-2.

Gran partit dels homes d’Herraiz que malgrat anar justos d’efectius, han lluitat per la victòria en una pista duríssima i davant d’un rival molt potent.

FITXA DEL PARTIT:

CE ESCOLA PIA (2): Josep Maria (P), Santi Sardà (1), Carles Comadran, Torras i Marc Pagès (1) – cinc inicial – Pepe Font, Genís, Llorenç Tarrés, Oriol Comadran, Jordi Sardà i Roger Carrera.

CERDANYOLA FC (2): Fran (P)(1), Ortega, Jorge, Álex i Dani (1) – cinc inicial – Guille, Hicham, Marc, Guerrero i Badr.