El Juvenil A es juga un ascens històric: Vine a Manresa!

Aquest diumenge, a les 19. 30 h, el Juvenil A del Cerdanyola Futbol Club es juga un ascens històric a l’estadi ZEM del Congost (Manresa). Després de la fita viscuda fa sis anys amb l’ascens del primer equip del club a Tercera Divisió Nacional, i l’ascens de fa un parell de temporades del primer equip del futbol sala a Segona Divisió Nacional, aquest diumenge el club torna a viure una tarda pel record. I és que el Juvenil A té l’oportunitat d’aconseguir un ascens històric per la base del club, una fita somiada fa anys que està a tocar.

El Cerdanyola FC es veurà les cares amb el CE Manresa, en busca de l’ascens a la categoria Nacional!! I els nois necessiten la màxima força!! En una jornada d’aquesta transcendència no podem fallar!! Us esperem a tots i totes!!!!

Per a la cita, el club habilitarà un autobús gratuït. Si vols venir, has de reservar la teva plaça a les oficines de Bòbila-Pinetons fins al dijous a les 20 h.