El Cerdanyola FC buscarà els tres punts al Nou Sardenya

El primer equip del Cerdanyola FC visitarà el proper diumenge l’estadi Nou Sardenya en el partit corresponent a la jornada 39. Els vallesans, dotzens amb 46 punts, volen oblidar les tres derrotes que han encadenat contra Castelldefels, Sant Andreu i Horta amb una victòria a domicili. Davant tindran el Club Esportiu Europa, sisè classificat amb 59 punts, que travessa un bon moment de forma amb un balanç les últimes jornades de cinc victòries i un empat. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Salvador Morros Monge.

Toni Carrillo remarca la importància de tornar a sumar: “Som conscients que portem tres partits sense guanyar i no volem acabar la lliga amb aquest sabor agredolç. Contra l’Horta vam competir bé, amb intensitat i no vam merèixer perdre. A poc a poc hem anat recuperant jugadors i, per tant, som més competitius”. Respecte el balanç de gols a favors les últimes jornades, Carrillo explica que “hem baixat una mica en la generació de joc, per això portem dos gols en quatre partits. Hem de crear més perill en atac, ser més verticals i treure més rendiment de la pilota aturada” Respecte l’Europa, l’entrenador verd avisa de la força del rival que “ve d’una dinàmica molt bona. Està fent una gran temporada. És un equip que treballa bé les transicions, tècnicament ben dotat, vertical i que competeix a un alt nivell. Però tenim clar que volem els tres punts”.

De cara el partit de diumenge, Alberto Garcia i Arnau Tobella són baixa per lesió, i Angel De la Torre és dubte.

CE Europa – Cerdanyola FC

28-4-2019 | 12h | Nou Sardenya