El Cerdanyola FC rep la UA Horta dijous a Fontetes

El primer equip del Cerdanyola FC rebrà a Fontetes el proper dijous la visita de la Unió Atlètica d’Horta en el partit corresponent a la jornada 38. Els vallesans, que buscaran refer-se de les dues derrotes consecutives contra Castelldefels i Sant Andreu, segueixen una setmana més a l’onzena posició, en terra de ningú amb 46 punts. Davant tindran un dels equips més en forma de la categoria, l’Horta, quart amb 66 punts que encadena set jornades puntuant, amb un balanç de sis victòries i un empat. El partit començarà a les 20:30h i serà arbitrat per Xavier Ariño Jiménez.

Toni Carrillo es mostra amb confiança d’aconseguir un resultat positiu en un partit de màxima exigència: “És veritat que l’Horta es juga molt però nosaltres volem sumar punts per arribar al rècord dels 52 punts que vam fer quatre anys i creiem que podem fer-ho”. Carrillo destaca la tasca que està duent a terme Nacho Castro en el club barceloní: “Per mi és l’equip que juga millor a futbol de la categoria. Domina la pilota, a més d’arribar amb verticalitat a la porteria contrària. Està fent una gran temporada i és un exemple a seguir per tots els equips amb un pressupost humil”.

Els verds segueixen tenint baixes importants i jugadors que seran dubte fins última hora. Demà tindrà lloc l’última sessió d’entrenament per preparar el duel de dijous contra l’Horta.

Cerdanyola FC – UA Horta

18-04-2019 | 20:30h | Municipal de Fontetes